Pihenés, kikapcsolódás, kalandok – egy resort, ahol mindent megtalál!

2023. április 03.
Mutatunk egy helyet, ahol elvonulhat a világ elől, mégis mindent megkaphat, ami a teljes testi-lelki megújuláshoz és feledhetetlen élményekhez szükséges.

Néhány napnyi elvonulás mindenkinek jár. A külvilágtól való elzárkózás, a befelé figyelés nemcsak testileg, lelkileg és szellemileg is teljes feltöltődést és megújulást hozhat. Főleg, ha ezt egy olyan helyen tesszük, ahol minden adott a kikapcsolódáshoz. Vas megye termálvizéről híres fürdővárosában, Bükfürdőn található a Caramell Premium Resort****superior. Magyarország első holisztikus szállodájaként minden feltételt biztosítanak vendégeiknek, hogy energiával újra feltöltődve, a gondoktól és stressztől megszabadulva térhessenek haza.

A Caramell Premium Resort 142 szobával várja vendégeit. Területén mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló kikapcsolódási formát. A legkisebbektől az idősebbekig, az egyedülállóktól a családokig senki sem fog unatkozni.

Teljes ellazulás

Azoknak, akik a passzív pihenést részesítik előnyben, és valóban elvonulni szeretnének, két wellnessrészleg szolgálja a kényelmüket. A Zen Spában a sima vizes medence különböző élményelemekkel biztosítja a relaxálást. Itt található a gyermekeknek egy külön pancsolómedence, ahol biztonságban élvezhetik a víz nyújtotta örömöket. A nyári hónapokban egy kültéri medencével is bővül a vizes élmények lehetőségeinek köre.  

A Silent Zone Thermal&Spa-ban a resort területén fúrt saját kútból, csaknem 900 méter mélyről feltörő – méltán híres – büki termálvíz segíti a vendégeket a regenerálódásban. Akárcsak a szálloda egésze, a termálrészleg is a távol-keleti – elsősorban thai és indonéz – stílusjegyeket hordozza, így még könnyebb valódi zen-hangulatba kerülni. A medence közvetlen közelében megtalálható még török gőz, infraszauna és egy tepidárium, amik tovább fokozzák a feltöltődést. A szálloda szaunavilágában mindezeken túl hat további különböző szauna, változatos szaunafelöntések és egy sószoba szolgálják a vendégek kényelmét és pihenését.

A Caramell Premium Resort Spa-kezelési palettája a holisztika jegyében lett összeállítva. Ez azt jelenti, hogy a testi gyógyulás, megújulás mellett a lélek feltöltésére, gyógyítására is nagy hangsúlyt fektetnek. Így a vendégek komplett testi-lelki megújuláson eshetnek át itt tartózkodásuk alatt.

Kristály Torony – Az adrenalin szerelmeseinek

Azoknak sem kell messzire menni, akik az aktív pihenési lehetőségeket keresik. Sőt! A resort területén található Kristály Torony Kalandpark az adrenalin szerelmeseit maximálisan kiszolgálja. A Kristály Torony 5, 10 és 17 méter magas szintjeivel, a legmodernebb biztonsági technológiával összeállított, közel egy kilométer hosszú látványos mászó- és kalandpálya vár minden olyan bátor jelentkezőt, akiknek az adrenalin a lételeme. A torony lábánál található mini pálya pedig már három éves kortól várja a gyerekeket. A torony mellett mászófal, íjászat, óriáshinta és műfüves focipálya áll a vendégek rendelkezésére.

Kulináris élvezetek

A szálloda területén két étterem biztosítja az ide érkezőknek a teljes körű gasztronómiai élményeket. Emellett az épület közvetlen szomszédságában található a Villa Rosato Cukrászda, ahol mindennap friss, saját készítésű süteményekkel kényeztethetik magukat a látogatók.

Promóció