Csillogó ajkak, ragyogó bőr – a szezon toptrendjei

2023. április 04.
Ahogy a divat-, úgy a sminktrendek is folyamatosan változnak. Idén ismét a színeké lesz a főszerep, de a ragyogó bőrfelszín mellett a természetes sminktermékek ejtik rabul a szívünket.

Amíg tavaly azon igyekeztek a beautyfanok, hogy megfelelően abszolválják a kifutókon hódító láthatatlan make up szépséglookot a hétköznapjaikon is, az idei tavasz egészen más irányt vett szépségfronton. Az idei toptrendek biztos, hogy egészen a nyár végéig velünk maradnak. Nézzük, melyek is ezek!

Csillogó csókok

Amíg a matt rúzsok évekig abszolút irányítói voltak a szépségtrendeknek, most kissé háttérbe szorulnak. Persze nem kell elfelejtenünk bizonyos alkalmakra egy hódító vörös matt színt, de a tavasz nagy kedvencei most a csillogó ajkak lesznek: a csillogást pedig mi más csókolhatná az ajkunkra, mint egy ajakfény. A dm polcain abszolút kedvencekre találhatunk, főleg akkor, ha imádjuk a csillogás mellett a gyümölcsös ízt is.

Tökéletesen fed, és még csillog is? A parabénmentes s-he stylezone 105 korallvirág árnyalatú folyékony ajakrúzs ezt a kettős hatást kombinálja. A jó hír, hogy a rúzs málnamagolaj és E-vitamin-tartalmának köszönhetően tökéletesen ápolja is az ajkainkat.

Ha magasfényre vágyunk, az alverde Juicy Lips szájfény bio csipkebogyómag-olajjal gazdagított formulája a legjobb választás: hidratál is, ráadásul egyáltalán nem hagy ragadós érzetet az ajkainkon. Az ínycsiklandó csipkebogyóillat viszont egész nap velünk lesz, abban biztosak lehetünk.

A hidratálásról a sheavajjal gazdagított trend !t up Mango Glow ajakápoló balzsam is gondoskodik, és selymesen puhává varázsolja az ajkainkat. A színezett ajakápoló az ajak pH-értékéhez alkalmazkodva alakítja ki a színét, miközben isteni mangóillattal kényeztet.

Ragyogó bőr természetesen

Ha már csillogás, az idei tavaszt a vizes hatású fénylő bőr határozza meg. Látványos, de nem túlzó hatást úgy érhetünk el, ha a mindennapi sminkrutinunkban helyet kap egy glow primer, egy alacsony fedésű alapozó, egy highlighter és egy bronzosító. Főleg, ha a ragyogást természetesnek szeretnénk láttatni.

A trend !t up Hello Natural Glow! ragyogó primer bársonyos textúrája rózsakvarccal és E-vitaminnal ápolja a bőrt és ideális alapot képez a további sminkeléshez. Önmagában vagy alapozó alá, sminkalapként is használható. A trend !t up Wonder Skin cream-to-powder 2in1 alapozó krémes formulája selymes púderállagúvá válik a bőrünkön: teljesen egyenletesen fed, de szabályozza a bőr nem kívánatos csillogását is. Ha természetes eredményre törekszünk, akkor a krémes állagú terméket válasszuk: a trend !t up Rosy Touch alapozóval pillanatok alatt kifogástalan és tartós sminket varázsolhatsz magadnak. Könnyed formulája kollagénnel segít megőrizni a bőr nedvességegyensúlyát és optikailag feltölti az arcbőrt. Krémes textúrája könnyedén eloszlatható, a fedése pedig variálható attól függően, hány rétegben visszük fel. Az alapozóban található apró csillámok csak fokozzák a ragyogást.

A ragyogó bőrhöz ezeken kívül highlighterre és bronzosító púderre is szükségünk lehet. A pezsgőszínű alverde 2in1 krémes szemhéjfesték és highlighter is egyben, gyönyörű, de azért visszafogott csillogást kölcsönöz a szemnek és az orcának. Krémes textúráját akár ujjal is könnyedén eldolgozhatjuk. Ha pedig a napbarnított árnyalatok állnak inkább jól nekünk, a trend !t up Silk’n Sun Glow bronzosító púder az ideális választás: üde, selymes, mégis egyenletes fedést kapunk. 

Bővebben a dm sminktermékeiről ITT olvashatsz!

Promóció