Hatóanyag kisokos: arctiin, kreatin és thiamidol

2023. április 05.
Csodaszerek, bevált hatóanyagok és bombabiztos összetevők sokaságával kényeztet bennünket a bőrápolási ipar, amelyekből mi most néhány egészen izgalmas, sokrétű indulót emelünk ki. Nézzük, milyen jolly jokerekkel vehetjük kézbe a bőrünk fiatalítását és javíthatjuk a bőrképünket.
hatoanyag-arctiin-kreatin-es-thiamidol

Az öregedésgátló bőrápolás területén ma már egészen sokrétű megoldásokkal, kezelésekkel, otthoni bőrápolási kedvencekkel, az innovatív formulákat tekintve pedig zseniális összetevőkkel tehetünk a láthatóan fiatalosabb megjelenésű, simább és sugárzó bőrért. Márpedig az évek múlásával mindez elkerülhetetlen, jó hír azonban, hogy a korunkra, bőrállapotunkra szabott szépségrutinnal nagyon szépen korrigálhatjuk az idő múlásának jeleit az arcunkon, bőrünkön.

Ahogy idősödünk, a bőrünk szerkezete fokozatosan változik, azt vehetjük észre magunkat vizsgálva, hogy az arcbőrünk tömörsége, rugalmassága egyaránt csökken, ezzel párhuzamosan pedig sajnos az öregségi foltok és a ráncok száma is nő. A szépségipar a bőröregedés ellen felvonultatott csodálatos összetevői között több olyan kiemelkedő szereplő is van, amelynek nevével mindenképp érdemes megismerkednünk.

Mutatunk három, az idősödés folyamatának különböző szakaszaiban is nemcsak helytálló, de remekül teljesítő szépítő összetevőt!

Arctiin

Amennyiben az egyik fő problémánk az arcbőrünk rugalmasságának csökkenésével, az egykor mesés, éles kontúrjaink elvesztésével van, akkor ez a hatóanyag az, amely bizonyítottan sokat tehet az egykori vonásaink, bőrfeszességünk visszaállításáért. A természetes eredetű, a bojtorján terméséből kivont hatóanyag kifejezetten hatékony ugyanis a kollagén megújulásának felgyorsításában. Emellett nagyon szépen serkenti a sejtfalakban lévő meggyengült kötőszövet regenerációját is.

Kreatin

Ez a szerves vegyület a sejtek energiaellátásában és DNS-védelmében is nagy szereppel bír, nem véletlen, hogy a sportolók és testépítők egyik kedvence. Ennél persze jóval többet is tud a kreatin, amelyet ma már a szépségipar egyik üdvöskéjeként is számon tartanak. Hogy miért is? A bőröregedés megelőzésében és kezelésében azért van ekkora szerepe, mert a bőrben természetesen megtalálható kreatin az életkor előrehaladtával csökken. Amennyiben pedig kívülről, arckrém formájában pótoljuk, szépségkorrigáló, energizáló hatással stimulálja a bőrünket. Segít a bőrsejtek helyreállításában, regenerálódásában, de képes növelni a sejtjeink víztartalmát is.

Thiamidol

A hiperpigmentáció terén, amely az egyik fő velejárója a bőr öregedésének, a thiamidol alkot nagyot. Az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag rendkívül hatékony összetevőnek számít, és tízévnyi fejlesztés eredményeként ma már az egyik leginkább bevált hatóanyag a sötét foltok csökkentésében és újbóli kialakulásuk megakadályozásában. A tirozináz enzim blokkolásával gátolja a bőrünkben a melanin túltermelődését, pár hetes használat után szemmel látható eredményeket produkálva. Nagy előnye, hogy nincsenek „mellékhatásai”, egész évben biztonságosan bevethetjük a Thiamidol felhasználásával készült bőrszépítő kedvenceinket, ráadásul terhesek és szoptatósok is alkalmazhatják.

All in one

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy több fronton is kezelje a bőröregedés gyakori jeleit. Azaz hatékonyan csökkentse a mély ráncokat, az öregségi foltokat, fokozza a bőr rugalmasságát és ragyogását. Itt valóban nem kell kompromisszumot kötnünk, és megelégednünk egy-egy bőrprobléma kezelésével. A márka nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív keveréke egyszerre több téren is nagyot alkot, az innovatív formulával belülről hatva, láthatóan feltölti a mély ráncokat, az arctiin és kreatin (kollagén-elasztin komplex) kombinációja pedig nagyon szépen serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr rugalmasságát. A klinikailag igazolt hatású thiamidol sem marad ki a hatóanyagok mesteri kombinációjából, amelynek segítségével a Hyaluron-Filler + Elasticity család tagjai csökkentik az öregségi foltok megjelenését.

#image_title

A termékcsalád többféle arckrémet kínál: a nappali arckrémek UVA- és UVB-védelmet is nyújtanak (az egyik termék 30-as, a másik 15-ös fényvédő faktorral készül), és mellettük egy szemránckrém, valamint egy éjszakai krém is található a választékban. Mindezt egy hidratáló szérum egészíti ki, mely különösen hatékonyan csökkenti az érett bőrön megjelenő öregségi foltokat.

Promóció