Kívül csábít, belül ápol! Hydramatic ajakrúzs, az AVON legkülönlegesebb ajakrúzsa

2023. április 05.
Milyen rúzsra vágynak a nők? – tette fel a kérdést az AVON, mielőtt megalkotta legújabb és eddigi legkülönlegesebb ajakrúzsát. A 9000 fős nemzetközi kutatás eredményei nem voltak meglepők, a nők feltűnő színű, matt finishű rúzsokra vágynak, amelyek nem szárítják ki ajkaikat. Kimondva nem hangzik bonyolultnak, azonban nem véletlen, hogy a sminktermékek piacán csupán elvétve találhatunk olyan ajakrúzsokat, amelyek mind a három feltételnek megfelelnek, hiszen a mattra száradó árnyalatok általában nem tartalmaznak hidratáló összetevőket.
Hydramatic ajakrúzs, az AVON legkülönlegesebb ajakrúzsa

Az AVON új Hydramatic ajakrúzsa azonban szembemegy az általános trendekkel, a lehengerlően pigmentált matt árnyalatokat azonnali és tartós hidratálással ötvözi, így teljesítve a nők álmát és alkotva meg egy olyan ajakrúzst, amely mindenki kedvencévé válhat.

Az Avon Hydramatic ajakrúzsokkal nem kell többé kompromisszumokat kötnünk, egyszerre élvezhetjük a matt színeket és a telt, hidratált ajkunk szépségét! Az 50%-ban hidratáló és bőrvédő összetevőket tartalmazó különlegesség az AVON első olyan matt rúzsa, amely a közepén hialuronsavat tartalmaz, így csábítja el környezetünket, miközben ápolja ajkunkat. Légies, krémes formulájának köszönhetően kellemes a viselete és használata, könnyen siklik ajkainkon és akár már egy húzással teljes és élénk fedést biztosít. 15 gyönyörűen pigmentált árnyalatából mindennapjaink során és a különleges alkalmakra is választhatunk, kifejezhetjük velük személyiségünket és hangulatunkat, az élénk színekből magabiztosságot és önbizalmat meríthetünk.

A szépségmárka ígéreteit a Marie Claire olvasói is alátámasztották! 98 hölgy bevonásával górcső alá vettük az AVON új Hydramatic ajakrúzsának élénk piros, Siren Red árnyalatát, amely remekül vizsgázott. A résztvevők 84%-a nagyon elégedett vagy elégedett volt, 10-ből 9 hölgy lecserélné a jelenleg használt rúzsát Avon Hydramatic ajakrúzsra. A rúzs viselete kifejezetten kellemes volt, nem cserepesedett alatta az ajkam, mint a korábban használt matt ajakrúzsok esetében, tartós volt és nem koszolt….” – emelte ki a kutatás egyik résztvevője. Egy másik vélemény pedig így válaszolt kérdésünkre: „Hogy milyen volt viselni…..egy szóval: SZUPER, még sosem volt ilyen tartós és ‘kényelmes’ viseletű rúzsom”. A résztvevők 90%-a nyilatkozott úgy, hogy a jövőben szívesen újravásárolná a kipróbált terméket, és 82%-uk ajánlaná a terméket barátainak, ismerőseinek is.

Az Avon Hydramatic ajakrúzs egy igazán úttörő innováció a rúzsok világában, amely mindenki számára elérhető áron kínál kiváló minőséget. A matt, mégis hidratáló rúzsokat kedvenc AVON Tanácsadónk közreműködésével vagy a weboldalon szerezhetjük be.

Promóció