Sirius Hotel: örökpanorámás, új wellness szálloda a Balaton partján

2023. április 10.
Egy új csoda van készülőben a Balaton partján, Keszthelyen. Májustól várja Vendégeit a Sirius Hotel **** superior örökpanorámás wellness szálloda, ahol a vizek ölelésében kapcsolódhatnak ki. A testi és lelki feltöltődés a mai modern, rohanó világunkban kifejezetten előtérbe került. Sosem volt még ennyire fontos, hogy megtaláljuk magunkban és környezetünkben is az egyensúlyt, a békét, a harmóniát. Ehhez lesz most tökéletes helyszín Keszthely legújabb szállodája: a Sirius Hotel.
Sirius hotel: örökpanorámás wellness szálloda a Balaton partján

Stílus és elegancia – ugyanaz a balatoni élmény

A pihentető kikapcsolódás alappillére egy olyan légkör, ahol a vendégek tényleg otthon érezhetik magukat. A LakeSide szobákhoz káprázatos panoráma társul, míg ParkSide szobáik parkolóra néző kilátást biztosítanak. Annak érdekében, hogy vendégek akár reggeltől estig kényelemben élvezhessék a kilátást, minden szobát kényelmes terasszal láttak el. A szálloda különböző méretű és felszereltségű lakosztállyal rendelkezik, mely közül a leggrandiózusabb lakosztály, a Sirius President Suite elnevezést kapta. Méltó helyen, a szálloda legfelső emeletén helyezkedik el a maga 128 m2 alapterületével, és a hozzá kapcsolódó közel 200 m2 alapterületű terasszal. A lakosztály 2 hálószobával, nappalival, minibárral, 2 db fürdőszobával van ellátva. A teraszon jacuzzi, szauna és lélegzetelállító kilátás biztosítja a kivételes balatoni élményt.

Spa Essence – ahol a víz körülölel

A lélek megtisztulására, önmagunk megismerésére egy jóleső érzés, illat, a fülnek dallamként ható hanghatások mind befolyással bírnak. 1500 m2 alapterületű Spa Essence wellness világukban mindenki megtalálhatja belső békéjét, harmóniába kerülhet önmagával. 7 különböző medence, 10 szauna attrakció, kényeztető masszázs kínálat, galériás pihenőtér és különálló, panorámás szauna garantálja a teljes ellazulást, hogy a vendégek pihenése egy új szintet érhessen el. Emellett a Harmony Island exkluzív wellnessrészlegükben a meghitt pillanatoké a főszerep, azoknak, akik szeretnek elvonulni és békés nyugalomban feltöltődni. Ebben a különálló wellnessrészlegben jacuzzi, kényelmes pihetőtér, páros masszázs és infraszauna biztosítja azt, hogy a vendégek elvonulva a hétköznapok hangos zajaitól, csak egymásra figyelhessenek.

Gasztroélmények – napfelkeltével fűszerezve

A szálloda SunRise étterme az épület keleti felén helyezkedik el, így napfelkeltében gyönyörködve fogyaszthatják el a vendégek a bőséges választékú büféreggelijüket, illetve zárhatják napjukat egy ínycsiklandozó svédasztalos vacsora mellett a Balaton horizontja társaságában. Kulináris élmények szerelmeseinek A’la Carte ételkínálattal kedveskednek a Fine Bistro vonalat képviselve. A’la Carte kínálatuk a francia konyha hagyományaira építkezik, melyet a magyar konyha klasszikus stílusjegyeivel kevernek meg. Egy jó baráti beszélgetéshez nyújt támaszt Capella bárjuk, ahol különleges kávékínálattal, pezsdítő koktélokkal, testes és zamatos borokkal várják a vendégeket. Napközbeni csobbanás mellett egészséges frissítőket, könnyed falatokat, különböző desszertválogatásokat kínálnak a Spa világukban található Wave Bárban.

Ne maradjon le a kivételes nyitási akciójukról, hisz akár 25+5% kedvezménnyel foglalhatják le utazásukat és pihenhetik ki fáradalmaikat. Fedezze fel Ön is Keszthely legújabb szállodáját és töltődjön fel kivételes környezetben nyáron a Balaton partján!

www.siriushotel.hu

Promóció