Álomkonyha Haier készülékekkel: ahol a kiemelkedő dizájn találkozik az innovatív technológiával

2023. április 24.
Ki ne vágyna lenyűgöző dizájnú, tartós és minőségi háztartási gépekre az otthonában? Álmaink konyhájánál nemcsak az aktuális trendek, de a felhasználói élmények és igények szempontjából is döntő, hogy melyik márkára esik a választásunk. A Haier minden elemében az időtállóságot nyújtja, így hosszú évekig élvezhetjük háztartási gépeink teljesítményét.

Egy konyha megtervezése, illetve berendezése rendkívül sok időt és energiát vesz igénybe, az ezzel járó költségek pedig ugyancsak nagy nyomást helyeznek ránk. Korántsem mindegy ezért, hogy milyen háztartási készülékeket választunk. Beépített gépek esetén különösen fontos, hogy ezek időtállóak legyenek, hiszen a termékek cseréje vagy meghibásodása a bútorzat felújításához vagy részleges átalakításához is vezethet – ez pedig olyan feladat, amitől jobb megkímélni magunkat.

Ha megbízható és magával ragadó dizájnra vágyunk otthonunkban, akkor a Haier tökéletes választás! A kiemelkedő minőségű és innovatív technológiákkal ellátott termékeket forgalmazó márka immár 14-ik éve vezeti az Euromonitor International által készített, globálisan meghatározó háztartási készülékek márkarangsorát. A brand trendteremtő erejét pedig jól tükrözi, hogy a világ egyik legnívósabb formatervezési versenyén, a Red Dot Awardon számos alkalommal is díjat nyertek a Haier készülékek. 

A márka technológiai innovációi szinte utánozhatatlan képességekkel és kényelemmel vértezik fel otthonunkat. A Haier hOn applikáció segítségével ugyanis bármikor kapcsolatba léphetünk okoskészülékeinkkel, és távolról vezérelhetjük azokat. Az alkalmazás például javaslatot ad arra, hogy mit hol tároljunk a hűtőnkben, ugyanakkor arra is lehetőséget nyújt, hogy italainkat egy adott időpontra hűtse a tökéletes hőmérsékletre. Bortemperálók esetében ráadásul arra is ötleteket kaphatunk, hogy milyen ételhez milyen bort fogyasszunk.

Sütés-főzéskor sem vagyunk magunkra hagyva, ugyanis az alkalmazás receptajánlóval is kedveskedik nekünk – ha tanácstalanok vagyunk, milyen ebédet vagy vacsorát készítsünk, akkor nem kell mást tennünk, mint végignéznünk telefonunkon a jobbnál jobb ételjavaslatokat. Mi több, az applikáció lépésről lépésre végigvezet az elkészítési folyamaton, és a receptet egyenesen a sütőre vagy főzőlapra küldi rá, hogy az automatikusan beállítsa a szükséges programot. A Haier applikációjával az energiafogyasztásunkat is minimalizálhatjuk, ami a jelenlegi gazdasági környezetben nagyon is hasznos tud lenni.

A páraelszívónk ráadásul az otthonunk biztonságára is képes figyelni. A Watchdog funkciónak köszönhetően ugyanis tartós távollétünkben a készülék világítása néha bekapcsol, azt a látszatot keltve, hogy a lakásban tartózkodunk.

A csúcstechnológiás és stílusos készülékek áprilistól már Magyarországon is megvásárolhatók. Az új konyhát tervezőknek vagy felújítóknak tehát mindenképp érdemes a Haier kínálatát is áttekinteni a kiemelt partnereknél, az Euronics, illetve a Media Markt üzleteiben és webáruházaiban – az innovatív technológiás, egyedi megoldásokat kínáló termékek között biztosan megtalálod a megfelelő készüléket, amely igazodik az életmódodhoz, a stílusodhoz és az otthonodhoz. Legyen a konyhád álmaid konyhája!

Promóció