A fényvédő, ami nemcsak védi, de fiatalítja is bőrödet

2023. május 18.
A fényvédelem egész évben fontos, hiszen az arcon megjelenő bőröregedési folyamatok 80 százalékáért az UV-fény felelős. Hiába költünk sok pénzt bőrfiatalító termékekre, ha a fényvédelemről nem gondoskodunk. Még jobb, ha ezt olyan termékkel tesszük, ami bőrápoló hatóanyagokat tartalmaz és még környezetbarát is.

Fényvédő termék választásnál a biztonságot nyújtó fényvédelem mellett az is nagy elvárás, hogy a textúra extra könnyű legyen és a bőrünket is ápolja, így egész nap komfortosan érezhetjük magunkat.

A Vagheggi fényvédő termékcsaládja úgy lett kifejlesztve, hogy globális segítséget nyújtson a bőrnek és figyelembe vegye a tengeri élővilág megóvását is. A fényvédők teljesen bőrbarát módon viselkednek és a környezetet is tiszteletben tartják. Nem halmozódnak fel a bőrben, fotostabilak, tehát a napfény hatására nem bomlanak le és maximális biztonságot nyújtanak.

A Vagheggi mindig igazi funkcionális kozmetikumokat alkot, melyek azon túl, hogy biztonságot nyújtanak, hidratálnak és megelőzik a bőr korai öregedését. Az egyik fő összetevő az Entada Phaseoloide, ami egy trópusi liánból kinyert innovatív „okos” hatóanyag, mely védelmet nyújt a káros UVA, UVB  és IR napsugarak ellen, de ezenfelül:

  • csökkenti a sötét foltok kialakulását, 
  • megelőzi a sejtkárosodást, amit az UV-sugarak okoznak
  • megvédi a bőrsejteket napozás közben
  • megvédi a bőrt az öregedés ellen (anti photoageing)
  • antioxidáns és nyugtató hatású
  • a kék fény hatásai ellen is véd

Nincsenek papír csomagolások, ez csökkenti a környezetet terhelő hatásokat. A termékek bio tubusokba kerülnek, amit nádcukorból állítanak elő. Így csökken az előállítás során keletkező CO2-kibocsátás. A Vagheggi napozó termékei környezetbarát módon lettek kifejlesztve: biológiailag lebomló formulák (több mint 75%-ban lebomlanak), amik nem károsítják a tengeri élővilágot.

A Vagheggi legnépszerűbb napozó termékei:

RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ NAPOZÓ ARCKRÉM SPF30 UVA – 50 ml

Ajánlott a foltok és a ráncok kialakulásának megelőzésére. Napi használatra is javasolt könnyed textúrája miatt. Professzionális, bőrvédő hatású napozó kozmetikum, ami a tengeri élővilágot sem károsítja.

LÁTHATATLAN NAPOZÓ STIFT SPF50+ UVA – 25 ml

Kókuszolajban gazdag, professzionális, vízálló fényvédő kozmetikai termék, ami védi és ápolja a bőrt. Könnyed és átlátszó textúrája alkalmassá teszi az arcbőr és az érzékeny területek ápolására, akár sportolás közben is. Kiválóan alkalmazható az anyajegyeken és tetoválásokon is. 

NAPOZÓ SPRAY SPF50+ UVA – 150 ml

Professzionális fényvédő kozmetikum, mely védi a bőrt és könnyed textúrája alkalmassá teszi a használatát az arcon és testen egyaránt. A praktikus adagoló nagyon finom és folyamatos porlasztást tesz lehetővé, hogy a terméket praktikusan, gyorsan és homogén módon lehessen felvinni a test bőrére, fejjel lefelé is kiválóan működik. Alkalmas nagyon világos vagy érzékeny bőrre és gyermekek számára is a vízálló és homokálló hatásának köszönhetően. Könnyű hatású textúrájú, ideális sportolóknak is.

Promóció