Szépülj magyar termékekkel!

2023. május 19.
Miért részesítsük előnyben a magyar termékeket? Remélhetőleg ezt már senkinek sem kell elmagyaráznunk. Ha a tudatos vásárlás mellett tettük le a voksunkat, a szépségmárkák között is találunk kiváló hazai termékeket a Rossmann üzleteiben.

Jól tudjuk, hogy a tudatos vásárlás nemcsak a fenntarthatóság miatt fontos, de azzal, ha magyar termékeket választunk, a hazai előállítású termékeket és gyártóikat is támogatjuk. A Rossmann üzleteiben szerencsére egyre több magyar márka kap helyet, amelyek nemcsak a szépségre, de az egészségre is koncentrálnak. Ezek a feltörekvő magyar márkák bárhol a világon megállnák a helyüket, a kisebb manufaktúrák sokkal természetesebbek és biztosak lehetünk abban is, hogy állatkísérlet-mentesek. A Rossmann hiánypótló kezdeményezésének célja, hogy megmutassa nekünk, vásárlóknak, hogy mekkora érték rejlik a magyar márkák, a kisebb manufaktúrák mögött tudásban, gyártásban és minőségben is.

Olyan magyar márkákkal találkozhatunk a Rossman polcain, mint az Anandam, a Biocontour By Geszler Dorottya, a prémium natúrkozmetikum férfiaknak, vagyis a Blade, a Caola, Dr. Kelen, a Keve, Gradiens, a Helia-D, a Kallos, a Panarom, a Rose Herbal, a Soins Natural Clinic, a Happy Skin, a Sofia Michellea Töki – Szakállasember és a Vízangyal. De itt szerezhetjük be például Lilu Body+Me vagy a Nora Beauty, Ördög Nóra és a Helia-D közös sminkkollekciójának darabjait is.

Három kedvencünk

A magyar termékek egyike például a Happy Skin, akik kizárólag természetes és bioösszetevőket használnak, mint például hidegen sajtolt olajak, biovajak, különleges biovirágvizek. Arckrémeik, szérumaik és ajakápolóik több mint 90%-a vegán, vagyis semmilyen állati összetevőt nem tartalmaznak, ráadásul olyan hungarikumnak számító hatóanyagokat használnak fel, mint a kékszőlőmagolaj vagy BOCK borok.

A Nagora több mint natúrkozmetikum. Az ősi népi gyógyászat ötvözése modern technológiával, gyógyszeripari tapasztalatunk kiegészítése fitoterapeuta szaktudással. Klibán Gréta és Prokaj Bea 20 éve barátnők, közös álmukat váltották valóra, amikor megalkották a Nagora Manufaktúrát. Zöld teás nappali krém, rozmaringos éjszakai krémgél, gyógynövényes fürdőszappan vagy éppen varázsmogyorós, aloe verás, citrom és citromfüves deo – ilyen izgalmas natúr szépségtermékeket találunk náluk.

Gera-Mihály Zsófia a bőrproblémákra keresve a megoldást indult el a natúrkozmetikumok világa felé, és megálmodta a Sofia Michelle natúrkozmetikumokat. Koffeines hajhullás elleni sampon, hársfavizes és csipkebogyós arctisztító tonik, de hialuronsavas és retinolos arcszérum is megtalálható a palettájukon.

Megismernéd a többi magyar márkát is?
Bővebb infóért látogass el a Rossmann oldalára!

Promóció