Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

2023. május 23.
Ebben a kiszámíthatatlan tavaszi időben talán mindenki még jobban vágyik a napsütésre, a feltöltődésre és az igazi nyári kalandokra. Számoljuk a napokat az iskolából, tervezzük a nyári szabadságokat és próbáljuk a megfelelő helyszínt megtalálni nyári pihenésünkhöz. A jó hír, hogy nem kell tovább keresgélni, hisz az újjászületett Greenfield Hotel Golf & Spa**** szálloda Bükfürdőn minden korosztálynak időjárásbiztos és élményekkel teli nyaralást kínál idén nyáron is.
Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

Feltöltődés újjászületett környezetben

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda teljesen újjászületett, így a megszépült belső terekben és a kibővült szolgáltatásoknak köszönhetően náluk te is újjászülethetsz. A felújított, klasszikus eleganciát képviselő szobákban a pihenés is még frissítőbb, mint valaha. Ehhez párosul az a kivételes kilátás, ami a 100 hektáros golfpályára néz és szinte magával ragad a természet ölelésében. A gasztroélmények is új szintre emelkedtek: az étterem és bárok megújult designja mellett kivételes étel- és italkínálattal vár napközben, az ínycsiklandozó félpanziós ellátás mellett.

Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

Vizes kalandok 3500 m2-en

Az igazi nyaralás a felhőtlen csobbanásról szól. Ehhez a legjobb választás a Greenfield kivételes 3500 m2-es Spa világa, melyben 1 külső medence mellett 2 belső élménymedence, 1 úszómedence, 1 gyermek- és 2 termálvizes medence (saját termálvízzel) csak arra vár, hogy a vendégek nyáron is birtokba vegyék. Az újjászületett medencék mellett egy különleges attrakció színesíti a szolgáltatáspalettájukat: 10 m-es csúszdatoronyból induló 365 napos csúszda igazi kuriózumnak számít, hisz Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai csúszdája került kialakításra. A vendégek már birtokba vehették az új, exkluzív szaunarészleget is, melyben 2 finn szauna (1 közülük textilmentes), bio- és fényszauna, infraszauna, aromaszauna, gőzfürdő, sóbefúvásos sószoba sóhomokozóval, jégkút, merülőmedence, élményzuhany és frissítő szaunaszeánszok várják vendégeiket.

Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

Élmények minden korosztálynak

A Greenfieldben minden generáció megtalálja a tökéletes kikapcsolódást nyáron is: a kicsiket új, többgenerációs játszóház, játszótér és változatos, kreatív kézműves programok várják Golfyval, a szálloda kabalájával. A családok részére egy teljes új szórakoztató központ a Chill&Fun Club került kialakításra, melyben bowling, darts, biliárd és a különleges sport és golf szimulátor „időjárásbiztos” szórakozással várja a Vendégeket. A további exkluzív wellnessélményekért egy különálló wellnessrészleg is kialakításra került, a Spa & Harmony, mely jakuzzival, moziszobával és további szaunaattrakciókkal biztosítja a tökéletes ellazulást nyáron is.

Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

Irány a friss levegő

A szállodát körülölelő 100 hektáros golfpálya lehetőséget biztosít az első golfleckék elsajátítására és akár a golfautó-vezetés kipróbálására is. Golfkóstoló programjuk igazi családi kaland csodás környezetben, közös programként a Greenfield golfpálya felfedezésére. Ha pedig inkább 2 kerékre pattannánk, jó minőségű kerékpárutak biztosítják környék felfedezését és az aktív pihenést. Kerékpárkölcsönzés és e-roller is a vendégek rendelkezésére áll, nem szükséges otthonról semmit sem ehhez elhozni, csak a családot!

Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

Legyél Friends of Greenfield Club tag – kivételes kedvezményekért!

A Greenfield hotel különleges törzsvendégprogrammal és kivételes kedvezményekkel várják a régi és új törzsvendégeket. Az új klubtagok regisztrációját háromszoros pontértékkel jutalmazzák, melyet első foglalásnál azonnal be is válthatsz! Regisztrálj június 15-ig és az alap 5000 pont mellé extra 10.000 pontot adnak ajándékba! Ráadásként első tartózkodásod azonnal 5% kedvezménnyel foglalhatod le, a szállodában pedig további kedvezmények várnak.

Élményekkel teli családi kalandok a Greenfieldben, Bükfürdőn

Promóció