Testi-lelki feltöltődés egy hétvége alatt? Lehetséges!

2023. május 02.
A hosszúra nyúlt tél és a sűrű évkezdés a testünkön és a pszichénken is nyomot hagyott: a feszültség az izmainkban is megjelent, a fáradtság jelei pedig a bőrünkön is megmutatkoztak. Messze még a nyár, ezért még most beiktattunk egy wellnesshétvégét, hogy – kiszakadva a pörgős mindennapokból – átadhassuk magunkat a pihenésnek, a szépülésnek és a feltöltődésnek.

Ha regenerálódás és relaxálás, akkor joggal jut sokunk eszébe Hévíz és a világszerte elismert hévízi gyógyászat. Sokan több ezer kilométert is utaznak a különleges erejű gyógyvízért és iszapért, Budapestről azonban kevesebb mint két óra alatt megérkezhetünk a Keszthellyel szomszédos városkába. Ha egy minden igényt kielégítő szállást keresünk, akkor egyértelműen a Hotel Európa Fit****superior szállodában érdemes szobát foglalnunk, ahol a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számítását. Az elmúlt időszakban a több mint húszéves múltra visszatekintő hotel számos külső és belső tere megújult, sőt több új szolgáltatással egészült ki.

Hotel Európa Fit

Hotel Európa Fit

Az egyik ilyen, hogy megnyitották vadonatúj, kültéri, fedett gyógyvizes medencéjüket, így a Hévízi-tó vizének gyógyító erejét immár szabadtéren is élvezhetjük – a beltéri élménymedence (nyak- és vállmasszírozóval, fekvő és álló vízsugárral), a whirpool és a gyerekpancsoló, valamint a többi gyógy- és úszómedence mellett. A kétszintes szaunavilágban az ellazulást és az egészségünk megóvását elősegítő finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, sókamra és a régió gyógynövényeivel és gyógyfüveivel működő herbárium is vár. Vezetett szaunaszeánszon is részt vehetünk, a mi kedvencünk a gyógynövényes-mézes volt.

Egyébként a szálloda szinte mindegyik ajánlatában szerepel szakorvosi vizsgálat és konzultáció, amely során biztosan fény derülhet pár testi problémákra – az irodai munka, a mindennapi stressz bizony nincs jó hatással a csontjainkra, az ízületeinkre és az izmainkra. A Hotel Európa Fit****superior -ban medical wellness szolgáltatásokat is nyújtanak, de hogy mit is jelent ez? A medical wellness az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel olyan módon, hogy egyrészt mindig az egyén áll a központban, másrészt a prevenció meghatározó jellegű. Krioszauna, kinesio taping, elektroterápia, iszappakolás (természetesen hévízi gyógyiszappal), balneoterápia, gyógytorna és többféle masszázs közül választhatunk. Tapasztalatból mondjuk, hogy már egy 25 perces, citromfüves olajjal végzett relaxmasszázs is felérhet pihentető nyaralással! A Vitalium Health&Beauty központban továbbá – a tavaszi megújulás jegyében – szépségszolgáltatásokat is igénybe vehetünk. Barbara, a szálloda kozmetikusa a francia Sothys prémiumminőségű kozmetikumaival dolgozik, az arckezelésünk kiválasztásakor pedig nemcsak a bőrünk típusát és aktuális állapotát veszi figyelembe, hanem a lelkünket is kezelésbe veszi, mert vallja: külső-belső harmóniára kell törekedni.

Sok szálloda van Hévízen, de egyik sem tudja azt, amit a Hotel Európa Fit****superior! Egyrészt egyedüliként birtokolja 2010 óta a neves TÜV Medical Wellness Quality Standard minősítését, másrészt páratlan, hogy a Vitalium Medical Centre-ben magánegészségügyi szolgáltatások széles kínálatát is nyújtja. Az egészségközpontban egyébként szálló- és külsős vendégeket is fogadnak, többek között egynapos sebészettel, belgyógyászati-, kardiológiai vizsgálatokkal, ultrahang diagnosztikával, nőgyógyászattal, bőrgyógyászattal, fogászattal, Fotona lézerkezelésekkel, sőt már Synlab vérvételi és diagnosztikai ponttal is!

A magas minőségű szolgáltatások széles skálája, a gyönyörű enteriőr, a bőséges és isteni ételválaszték (a félpanziós ellátás keretében délben ízletes levest is kínálnak) mellett a szálloda vendégszeretete teszi igazán különlegessé a Hotel Európa Fit****superior -t. Mindig mindenki készséggel áll a rendelkezésünkre, ötletek sokaságával látnak el, hogy mit érdemes felfedezni Hévízen és környékén (a közelben található hévízi kézműves piac mindenképp megér egy látogatást!), és szívből mondják, hogy visszavárnak.

Bővebb infót a honlapon találtok!

Promóció