Klasszikusan sportos elegancia négy keréken

2023. június 08.
A Jaguar XE vonzza a tekintetet, minden részletéből árad az elegancia és a sportosság. A klasszikus megjelenéséhez ráadásul minden téren lenyűgöző teljesítmény társul.
Klasszikusan sportos elegancia négy keréken

Időtlen formaterv

„Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul meg” – mondta Audrey Hepburn. Ha megnézzük a Jaguar XE-t, ezzel könnyedén egyet tudunk érteni. Letisztult, kecses és sportos megjelenésével vonzza a tekintetet menet közben és az utakon kívül is. Formatervét a legendás Ian Callum álmodta meg, akinek nevéhez számos autó dizájnja kötődik.

Klasszikusan sportos elegancia négy keréken

A Jaguar XE minden részlete magabiztosságot sugároz: az erőtől duzzadó kiállástól és a plasztikusan megformált motorházfedéltől kezdve a lökhárítókon és a hűtőmaszkon vagy a LED-es fényszórókán át a könnyűfém keréktárcsákig.

Prémium belső és kimagasló technológia

A Jaguar legkisebb szedánja belül is ízléses, elegancia és sportosság árad belőle, a luxusérzetet prémiumminőségű anyagok fokozzák. Az ülések a testet tökéletesen megtámasztó DuoLeather vagy fényűző kényelmet biztosító Windsor bőrkárpitozással kérhetők. Ráadásul a belső tér mindig az adott pillanathoz igazítható a konfigurálható utastér-világításnak köszönhetően.

Az autó vezetőjét fejlett vezetéstámogató technológiák sora segíti a biztonságos közlekedésben. A vezetés és az utazás élményét kényelmi funkciók, valamint infotainment rendszerek teszik teljessé: többek között a több irányban mozgatható, fűthető első sportülések, a digitális műszerfal és klímapanel, a Pivi Pro rendszer, a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto vagy a Meridian audiorendszer.

Klasszikusan sportos elegancia négy keréken

Sportos teljesítmény

A külső-belső luxus mellé érzékelhető teljesítmény is társul. A Jaguar XE többször is frissült 2014-es piacra kerülése óta: jelenleg az R-Dynamic modellek kétféle motorral és három felszereltségi szinttel érhetők el. A legmodernebb 204 lóerős dízel mildhybrid és 250 lóerős benzines Ingenium motorok hatékony működés mellett képesek nagy teljesítményt leadni. Az autó nemcsak a kanyarokat veszi kecsesen, de a futómű minden részletre kiterjedő hangolásának köszönhetően a kátyúk és hepehupák sem jelentenek akadályt neki.

Klasszikusan sportos elegancia négy keréken

Tudj meg többet a Jaguar XE modellekről: https://www.jaguar.hu/jaguar-range/xe/overview

Fotók: Mosoni Péter Építész: Forrás Csilla

Promóció