Tökéletes hely az újjászületéshez: Fagus Hotel Sopron Conference & Spa

2023. június 16.
Egy hely, ahol a természet csodája a maximális kényelemmel és felejthetetlen családi élményekkel párosul: ez a Fagus Hotel Conference & Spa, Sopron egyik legkedveltebb szállodája.

Kellemes hangulatú, családias konferencia- és wellness szállodában találja magát, aki úgy dönt, ellátogat Sopronba, a 2022 augusztusában újranyitott Fagus Hotelbe. A vendégek tökéletes választását már a parkolóból látható, gyönyörű famatuzsálemek igazolják, melyek körülölelik a szállodát. A látvány a zizegő hétköznapokból szinte automatikusan átkapcsolja az érkezők testét-lelkét a sejthető nyugalomra, az önfeledt kikapcsolódásra, ami a Fagusban vár rájuk.

Az arborétumszerű parkban álló, hétszintes, 144 szobás, négycsillagos szálloda különleges természeti környezetben fekszik, a Lövérek szomszédságában. Szobáinak egy része erdei ösvényekre néz. Főbejáratától alig száz méterre közkedvelt erdei sétaútvonal és futópálya indul.

A fák sűrűjében megbújó barátságos, elegáns szálloda belső környezete épp olyan varázslatos, mint a külső. Világos terei a legkülönbözőbb igényeket képesek kiszolgálni.

A növényfalakkal díszített wellnessrészleg élmény-, úszó és gyermekmedencével várja a szállóvendégeket és a soproniakat. A szaunarészlegen finn és aroma szauna, ördög- és infraszauna, gőzkabin, jégkút, fűtött ülő- és fekvőpad és dézsás zuhany segíti a tökéletes ellazulást.

A letisztult tradicionális értékeket hordozó dizájn megjelenik a közel százhetven fős Evergreen Étteremben és a hozzákapcsolt különleges télikertben is, ahol nyári estéken még jobban élvezhető a magyar és a nemzetközi konyha ízei és a régió különleges borai. A jó hangulatú, finom vacsora után pedig, habár vonzóak a szobák, a Moonlight bárban frissítő koktélok társaságában még fokozható az aznapi hangulat.

A pihenést a friss levegő mellett a szobák kényelme garantálja. A szobák mindegyike legalább francia erkéllyel rendelkezik, de megtalálhatók a szálloda belső kertjére néző teraszos pótágyazható szobák is. Nagyobb családok számára összekötőajtós szobapárok, vagy külön nappalival rendelkező 2 hálószobás családi apartmanok biztosítják a legnagyobb kényelmet.

Varázslatos kis birodalom ez, melyet az osztrák Alpok és a soproni hegyek fognak közre, ahol igazi családi kalandokban lehet részünk, ha ide látogatunk. A szállodában játszószoba, a nyári időszakban animációs programok várják a gyermekes családokat. A szálloda kertjében játszótér, valamint egy kis tó csobogóval és napozóterasszal is található. A szállodától kiindulva számos túraútvonalon keresztül fedezhetjük fel a tájat, mászhatjuk meg az elképesztő panorámát nyújtó kilátókat, ahonnan a Fertő tóig is elláthatunk, de még Schneeberg csúcsaiban is gyönyörködhetünk.

Sopron utcái visszarepítenek minket a múltba, macskaköves utcák, a mesélő kapualjak és a színes házak számos történelmi és kulturális örökséget rejtenek.  

Aki családdal érkezik, véletlenül se hagyja ki a csupán 25 perces autóútra található FamilyPark-ot, mely Ausztria legnagyobb kaland és meseparkja, hisz egészen biztosan felejthetetlen élményt nyújt a kicsik, de még a felnőttek számára is.

A Fagus Hotel Sopron Conference & Spa szálloda tökéletes pihenési lehetőségekkel, a város, izgalmas aktív kikapcsolódással segít letenni a sűrű hétköznapok okozta stresszt és biztosítja a felejthetetlen családi vakációt!

Promóció