Fürdőruhák korra szabva: milyen az ideális 20, 30, 40 éves korban?

2023. június 27.
Fürdőruhát keresel a nyárra? Most talán még színesebb a választék, mint a korábbi években.

Egy jól kiválasztott fürdőruha a nyár egyik legfontosabb hozzávalója. Az idei fürdőruhatrendek ráadásul nagyon megengedőek – mindegy, hogy a bikinit, a többet takaró tankinit vagy egy szuper egyrészes fürdőruhát választunk, a lényeg, hogy jól érezzük benne magunkat.

Ezt a nyarat a fazonok és minták kavalkádja határozza meg. A korábbi évek trendjei közül visszatértek a vintage darabok: hódítanak a magasított bikinialsók, ugyanakkor a megkötős változatú fürdőruhaalsókat is megtaláljuk a legújabb kollekciókban. Akármelyik fazon vagy minta mellett tesszük le a voksunkat, válasszuk mellé izgalmas strandkiegészítőket is, amelyekkel feldobhatjuk a vízparti szettünket.

20 évesen

Spagettipánt, egyrészes fürdőruhák izgalmas megoldásokkal, pánt nélküli vagy neon színekben pompázó bikinik és virágminták? Nem könnyű eldönteni, hogy melyik legyen a befutó. A virágminták például, amelyek már egyáltalán nem csak az idősebb korosztály körében hódítanak, visszatértek, de kicsit át is alakultak. Az idei év meghatározó motívumai a trópusi virágminták lettek, amelyekkel a nagy divatházak kifutóin már találkozhattunk. Ugyanígy a fürdőruhatrendek terén is bekúsztak az indák, levelek és virágmotívumok. Színekben a neon is jó választás, legyen szó bikiniről vagy egyrészes fürdőruháról. Aki maradna a fekete szín mellett, jó megoldás lehet, ha neon strandkiegészítőkkel dobja fel a szettjét.

10 fotó megtekintése

30 évesen

Mélyen kivágott egyrészes? Asszimetrikus megoldások? Masnival megbolondított felsőrész? Most mindegyik megoldás trendi a strandon. Ha egyszerűbb fazont választunk, tegyük ezt élénk, izgalmas színben, ha pedig a színek terén nem vagyunk olyan bevállalósak, akkor izgalmas fazont keressünk magunknak. Az idei modelleket a tervezők masnikkal, szalagokkal, arany szegélyekkel, fodrokkal dobták fel, az egyrészes fürdőruhákat pedig sokszor a ráncolás és a rétegzés teszi különlegessé. 

9 fotó megtekintése

40 évesen

Nem kell elfelejtenünk a kétrészes fürdőruhákat. A virágminták ebben a korban is tökéletesek. Persze az alakunk függvényében gondoljuk át, és ha biztonságosabbnak érezzük, válasszunk inkább egy magasított derekű, optikailag karcsúsító hatású alsót. Az is szuper megoldás, ha egy virágos felsőt akár egy egyszínű, például fekete alsóval kombinálunk. Ugyanígy a két szín, azaz a virágminta és egy plusz szín kettőse egyrészes fürdőruhák terén is igazán trendi ezen a nyáron. Ha pedig a fazon tökéletes, bátran válasszunk pöttyöst, csíkost, de akár élénkebb színt is magunknak. 

11 fotó megtekintése

 

A fürdőruhákat megtalálod az Astratex oldalán!

Promóció