Eva Longoria elegánsan szexi fürdőruhában várja a nyarat

2023. február 14.
Imádjuk Eva Longoria klasszikus, mégis izgalmas fürdőruháját, amit természetesen a csodaszép színésznő bomba alakja tesz tökéletessé.
Eva Longoria bikinis fotója

Pár napja még dögös bikinis képével robbantotta fel a netet Eva Longoria, most pedig egy klasszikus, mégis szexi fürdődresszben mutatta meg tökéletes alakját. A Született feleségek színésznője Instagram-oldalán osztotta meg az újabb forró fotót, amin egy csíkos, mélyen dekoltált, és az oldalaknál izgalmasan kivágott egyberészes fürdőruhát visel. A 47 éves Eva Longoria az időtlen darabot egy elegáns kalappal párosította, így teljessé téve a kifinomult, elképesztően nőies, old hollywood hangulatú lookot.

„Készen álltok a nyárra?” – kérdezte a fotó alatt a több mint 9 milliós követőtábort számláló Longoria. Az biztos, hogy a csinos nő nem csak lélekben áll készen a forró hónapokra, hiszen a rendszeres mozgásnak és kiegyensúlyozz táplálkozásnak köszönhetően február közepén is kirobbanó formában van.

Eva Longoria egyébként nemcsak fürdőruhában mutatta meg alakját a közelmúltban, de a még mindig hódító pucérruha-trendet is kipróbálta egy ragyogó és merész darabbal.

Forrás: People, Fotó: Getty Images