Megnyílt hazánk legnagyobb BioTechUSA boltja

2023. július 03.
Az étrendkiegészítőket, speciális élelmiszereket és sportruházatot gyártó és forgalmazó BioTechUSA megnyitotta Magyarországon a legnagyobb, az Allee bevásárlóközpontban található, 110 négyzetméteres exkluzív üzletét. Ez az egyetlen olyan bolt Európában, ahol a vállalat minden termékével találkozhatnak a vásárlók, legyen szó étrendkiegészítőkről és az eddig csak online elérhető, saját tervezésű Apparel ruházati termékekről, mely főként az edzőtermi edzést űzőket szolgálja ki. A jelenleg 100-féle ruhatípusból álló, prémium alapanyagokból készülő Apparel termékcsaládban az aktív életmódot képviselők mellett a sportos divatot kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat.

A BioTechUSA több mint 20 éve dolgozik azért, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a mozgás, a kiegyensúlyozott és aktív életmód örömét. A „The Feeling of Success” mottóval azokhoz az átlagemberekhez szól, akik tudatosan élnek, és szeretnék kihozni minden helyzetből a maximumot. Az étrendkiegészítők és funkcionális élelmiszerek mellett azonban egyre fontosabbá vált a cégcsoport számára sportruházati termékkategóriája, az Apparel is.

„Fogyasztói igényekre reagálva két éve vezettük be a magyar piacra ruhakínálatunkat, mely kezdetben egy kisebb árukészlettel online volt csak elérhető. A sikeres tesztidőszak után bővítettük termékeink palettáját, és a vásárlóink visszajelzéseit is figyelembe véve teljesen az edzőtermi edzés iránt elkötelezett vásárlóink igényeire szabott prémium kollekciókat hoztunk létre. Tavaly két – összesen 100-féle ruhatípusból álló – saját tervezésű kollekciót vezettünk be a BioTechUSA márka alatt. A legnépszerűbb termékeink a női leggingsek, a melltartók, valamint a férfi pólók, melyek együtt a teljes, ruházati termékekből származó árbevétel több mint 60%-át teszik ki. A fennmaradó 40%-on pulóverek, rövidnadrágok és trikók osztoznak” – mondta Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosa és vezérigazgatója.

Ezzel egy időben nyitotta meg a cégcsoport a legnagyobb magyar egységét: az Allee Bevásárlóközpontban található, 110 négyzetméter alapterületű exkluzív üzlet különlegessége, hogy jelenleg ez az egyetlen olyan bolt Európában, ahol a BioTechUSA minden termékével találkozhatnak a vásárlók, legyen szó étrendkiegészítőkről vagy az Apparel teljes kínálatáról. A BioTechUSA felkészült munkatársai ráadásul professzionális szaktanácsadással is segítenek nekünk sportruházat-választásban, életmódváltásban, sportteljesítmény növelésében, személyesen és az online térben egyaránt, amely szolgáltatással a vállalat jelentősen kitűnik a versenytársai közül.

Prémium minőség

Prémium alapanyagok, kényelem és jól kombinálhatóság – ez a három fő szempont jellemzi a BioTechUSA ruházati üzletágát. „Bár termékeink elsősorban az edzőtermi edzés szerelmeseinek szólnak, az idei év egyik trendje, hogy sportruházatot nemcsak sporthoz lehet viselni, hanem különböző outfitek alapdarabjai vagy kiegészítői is lehetnek. Stílusban a letisztult, lazább, oversize darabok hódítanak, a nyári divatba visszatértek az élénkebb színek, például a pink, a türkiz, de megmaradtak alapnak a földszínek is. Egyre inkább divatos sportmelltartót hordani felsőnek, vagy leggingset farmer helyett egy inggel, blézerrel” – avatott be a részletekbe Kovács-Dávid Andrea, a BioTechUSA Apparel kategóriamenedzsere.

Új, saját tervezésű kollekció

A teljes termékpalettát és a legújabb, saját tervezésű kollekcióját június 27-én mutatták be az új üzletben. Az esemény házigazdája Lékai-Kiss Ramóna színésznő-műsorvezető, a BioTechUSA márkanagykövete volt, a szetteket pedig a márka influenszerei és modellek segítségével mutatta be a vállalat: Ferentzy-Kiss Virág fitnesz világbajnok, a BioTechUSA jótékony nagykövete az edzőtermi edzés, Gelencsér Tímea szépségkirálynő, műsorvezető a hétköznapi viselet, Kovács-Nyári Diána, színésznő, a BioTechUSA jótékony nagykövete a futás, Novák Zalán, sportoló, influencer pedig a férfi kollekció alapdarabjait viselte. „Óriási megtiszteltetés számomra, hogy nemcsak az esemény házigazdájaként, hanem az idei évtől márkanagyköveteként is együtt dolgozhatok a BioTechUSA-csapatával. Egész életemben rendkívül fontos volt számomra az egészséges és fitt életmód, ami a vállalat által képviselt legfontosabb alapértékek egyike. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az edzés mellett a rohanós hétköznapokhoz is olyan prémium minőségű ruházati termékeket kínál a vállalat, amely a kényelem mellett csodásan néz ki” – nyilatkozta az eseményt követően Lékai-Kiss Ramóna.

Promóció