Hírességek, akik elárulták óriási fogyásuk titkát

2022. december 14.
A közelmúltban rengeteg hírességet láttunk, aki szinte hónapok alatt teljesen átformálta a testét, döbbenetes fogyásukat az egész világ tátott szájjal nézte. Szerencsére nem voltak önzők, és elárulták, hogyan sikerült megszabadulniuk a pluszkilóktól.

Természetesen a (tartós) fogyás kulcsa mindig a rendszeres mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás, ebben nincs igazán nagy mágia. Mégis vannak tippek és trükkök, amik bárkinek jól jöhetnek, ha szeretne megszabadulni néhány fölös kilótól. Szerencsére a hírességek ebben is a segítségünkre lehetnek – mutatjuk a legnagyobb sztárfogyásokat és a mögöttük álló titkokat!

adele-nev-helyes-kiejtes

Adele

Az énekesnő egyik legnagyobb lépése a cukorbevitel csökkentése volt: régebben cukrot tett a teába és a kávéba is, amiből naponta rengeteget megivott, ezt azonban teljesen maga mögött hagyta. Emellett nagyon sportos életmódra váltott: reggelente súlyokat emel, délután aktív sétára indul vagy bokszol, este pedig kardioedzésen vesz részt, de a pilatest is nagyon szereti. Nem csoda, hogy nagy fogyásával mindenkit elkápráztatott.

rebel-wilson-eletmodvaltas-fogyas

Rebel Wilson

A színésznő több mint 35 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban, amivel az egész világot lenyűgözte. Az egyik módszere az úgynevezett Mayr-metódus volt: ennek lényege, hogy lassan, tudatosan kell enni, alaposan megrágva minden egyes falatot. Reggelire kell a legtöbbet enni, és este csak keveset. A táplálkozás mellett a mozgására is odafigyelt: sokat sétált és rengeteget meditált, hogy leküzdje az érzelmi evést.

jonah-hill

Jonah Hill

A korábban főleg komikus szerepeiről ismert színész már többször hangsúlyozta, hogy zavarják a külsejét érő kommentek, legyen azok negatívak vagy pozitívak. Ennek ellenére azért elárulta, hogy nagy fogyásának egyik titka a szinte csak szusiból álló étrendje, amit később dietetikus segítségével tett egészségesebbé és változatosabbá. Egy ideje már sok gyümölcsből, zöldségből, sovány húsból és teljes kiőrlésű gabonákból álló étrendet követ. Emellett rendszeresen fut és állítólag minden nap megcsinál 100 fekvőtámaszt is.

Chris Pratt

Az egykor még mackós Chris Pratt mára már kigyúrt akcióhősként hódít a filmvásznon – ezért elsősorban a paleo étkezésnek mond köszönetet. Szinte teljesen kizárta étrendjéből a szénhidrátokat, emellett rendszeresen fut, úszik és kickboxol. A szerepei kedvéért izomból is bőven magára szedett, így a fogyása tényleg nagyon látványosnak számít!

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images

Olvass tovább!