Itt az új HONOR 90 – a felejthetetlen pillanatokhoz!

2023. július 24.
Minden napnak megvan a maga felejthetetlen pillanata. Egy jól eltalált szett, egy emlékezetes találkozó, vagy egy gyönyörű hely, ahova most látogattál el először. Nem lehet azonban mindenre emlékezni, és ezzel nincs is gond: a vadonatúj HONOR 90 segít abban, hogy a legcsodálatosabb pillanatok mégis örökre velünk maradhassanak.
Itt az új HONOR 90 – a felejthetetlen pillanatokhoz!

A HONOR legújabb készülékének lencséje egy átjáró a szépség, a stílus és a felejthetetlen mozzanatok világába. Ez a lenyűgöző, 200MP-es kamera akár egymilliárd színárnyalatot is képes megjeleníteni, tényleg az adott pillanatot rögzítve számodra.

A HONOR 90 makulátlan fotókat produkálva hat az újdonság erejével. Mivel nincs késleltetés a gomb lenyomása és a fénykép elkészítése között, így tényleg a valóságot örökítheted meg akkor, és amikor akarod. Újabb kreatív irányokat fedezhetsz fel, rejtett szépségekre bukkanhatsz a hétköznapjaidban, és olyan emlékeket idézhetsz fel, amik ebben a formában sosem maradtak volna fenn.

Technológiáját és kedvező árát tekintve középkategóriás, de közel sem átlagos, ugyanis prémium szintű funkciókat kínál. A nagyfelbontású érzékelőjének köszönhetően olyan apró részletek is láthatók a képeken, amelyeket a gyengébb kamerák képtelenek rögzíteni. Ha kirándulni mész, készíthetsz egy bámulatos fotót a látképről, ahol majd ráközelíthetsz a távoli településekre.

A kamera persze közelről is remekel. Az ékszerek apró csillanásai, egy újonnan vásárolt ruha érintetlensége vagy egy különleges ebéd finom fogásai felejthetetlenek maradhatnak. A HONOR célja az volt, hogy ezzel a telefonnal bárki meg tudja örökíteni a világot és annak természetes, magával ragadó szépségét. Az átlagos emlékezetes lehet, ami emlékezetes pedig örök.

Nem kellenek azonban különleges alkalmak a jó képekhez – pontosabban bármely pillanat lehet különleges. Egy összejövetel a családdal vagy a barátokkal, egy gyors kávé a kollégákkal vagy egy jól sikerült vasárnapi reggeli is elég lehet. A mindennapi képek új szintre emelkedhetnek, és talán olyan részleteket is felfedezhetsz, amiket az adott pillanatban észre sem vettél. A 200MP-es kamerával a fotók a lehető legjobb minőségben készülnek, és a részleteken túl az érzelmek, hangulatok is visszaköszönnek.

Bizonyára megszokhattad már, hogy a jó képhez jó fényviszonyok is kellenek, ellenkező esetben homályos és elmosódott lehet az eredmény. Persze ez is lehet az önkifejezés módja, de jobb, ha tudatosan akartál ilyen fotót lőni, és nem az elégtelen technológia szabott gátat a kreativitásodnak. A HONOR 90-nel emiatt sem kell aggódnod, ugyanis hardvere és mesterséges intelligencia (MI) hajtotta szoftvere kiküszöböli ezt a problémát. Érzékeny szenzora minimális megvilágítás mellett is kristálytiszta képet készít, így nyugodtan belevetheted magad az éjszakába.

Itt az új HONOR 90 – a felejthetetlen pillanatokhoz!

Akár este sétálgatva, akár buli közben, akár csak az erkélyre ültél ki egy fárasztó nap után, ha észreveszel valami szépet, a HONOR 90 segít abban, hogy meg is örökítsd – és meg is oszd, ha szeretnéd. Plusz, a csúcskategóriás HDR-funkcionalitással a fényviszonyok tényleges esszenciája is megmarad, ugyanis az MI segít, hogy a fény és a sötétség természetes maradjon.

A fotózás önkifejezés, akár profi vagy, akár amatőr, akár csak úgy kattogtatod az okostelefonod. Az, hogy mit örökítesz meg, és az, hogy ebből mit osztasz meg rengeteget árul el rólad. A HONOR 90-nek az a célja, hogy amilyen tiszta fotókat készít, annyira legyen egyértelmű, hogy te ki vagy valójában – és az, hogy ezt meg tudd osztani másokkal.

A telefon tervezői olyan készüléket szerettek volna készíteni, ami a művészet erejét és a közösségi szellemiséget egyaránt eljuttatja az embereknek. A HONOR 90 segítségével egyszerű lesz megosztanod a hangulatodat és összekapcsolódnod másokkal – segít abban, hogy te is briliáns lehess!

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék elérhető a Media Markt, az Euronics kínálatában, az eMag-nál valamint a három szolgáltatónál – Telekom, Yettel és Vodafone – egy akció keretében a telefon mellé most egy HONOR Pad X8 tablet is jár ajándékba. 

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90/

Promóció