Vigyázz, kész, teszt: simább, ragyogóbb bőr 72 óra alatt? Lehetséges!

2023. július 11.
Eleinte kicsit szkeptikus voltam, de hamar kiderült, hogy feleslegesen. Tényleg csak néhány nap kellett hozzá, hogy a fáradt bőröm újjáéledjen.
Vigyázz, kész, teszt: simább, ragyogóbb bőr 72 óra alatt? Lehetséges!

Tíz-tizenöt évvel ezelőtt, a húszas éveimben még hírből sem hallottam a tudatos bőrápolásról. Szérumok? AHA, BHA? Fényvédő? Ezeket a kifejezéseket valószínűleg még csak nem is ismertem, és naptejet is maximum akkor voltam hajlandó a bőrömre kenni, ha kifeküdtem egy tengerpartra napozni. Mindennek ellenére mindig is szép volt a bőröm, valószínűleg a genetikámnak köszönhetően. Mivel sosem volt semmi speciális problémám, amivel küzdenem kellett volna, 30 éves koromig nem is kezdtem el tudatosan foglalkozni a bőrápolással. Ahogy aztán az évek teltek, bizony én is kezdtem észrevenni a bőröregedés jeleit: a homlokomon finom vonalak jelentek meg, és mosolygás közben a szememnél lévő szarkalábak is egyre látványosabbá váltak. Mivel nagyjából ekkor váltak egyre elterjedtebbé a különféle szérumok, arcolajok, hámlasztók, és egyre hangsúlyosabbá vált a fényvédelem fontossága, én is nyitni kezdtem a tudatosság felé, és izgatottan próbáltam ki minden számomra is elérhető szépségújdonságot.

Mostanra már van egy jól felépített reggeli és esti rutinom, amiben a bőrápolás szempontjából legfontosabb hatóanyagok mind-mind megtalálhatók. Meglepő módon azonban az Yves Rocher termékeit egészen mostanáig nem volt szerencsém kipróbálni. Azzal már eddig is tisztában voltam, hogy az Yves Rocher Franciaország egyik első számú szépségápolási márkája, valamint a botanikus kozmetikumok úttörője. A márkának nagyon fontos a természetesség, ezért a Yves Rocher termékeinek legfontosabb összetevői organikus botanikai növényekből származnak. 

Mivel most lehetőségem volt kipróbálni a márka egyik legújabb, sokat ígérő szérumját, úgy gondoltam, hogy tesztelés ideje alatt átalakítom kicsit a bőrápolási rutinomat. Az Yves Rocher Sejtmegújító szérum-esszenciáját kaptam készhez, és elhatároztam, hogy a tisztítás, tonizálás, és hámlasztás után két héten keresztül kizárólag ezt a szérumot fogom használni mindennap. Az ígérete szerint az Yves Rocher Sejtmegújító szérum-esszenciája nemcsak a bőrfelszínen tudja megszüntetni az öregedés minden jelét, de egyúttal mélyen behatol a bőrbe, ahol a sejteket is megvédi. A leírása szerint mindössze 72 óra alatt a bőrünk láthatóan simább, puhább és ragyogóbb lesz. A ráncaink napról napra eltűnnek, a bőrünk feszesebbé és tónusa egyenletesebbé válik.

Vigyázz, kész, teszt: simább, ragyogóbb bőr 72 óra alatt? Lehetséges!

Tesztelésre fel!

Már az első használat alkalmával feltűnt, hogy a kicsit folyósabb állagának köszönhetően mennyire könnyen fel lehet ezt a szérumot vinni a bőrre úgy, hogy nem hagy maga után ragacsos érzést. Az egész arcomon és a nyakamon is alkalmaztam, és egyszerűen imádtam! Az illata kifejezetten finom, gyorsan beszívódott, és amint megszáradt, a bőrömet szinte azonnal feszesebbnek éreztem. Nem akartam elhinni, de már az első este után a bőröm tapintása valóban finomabb, puhább, rugalmasabb lett.

Bevallom, eleinte kicsit szkeptikus voltam, úgy gondoltam, ez a 72 órás ígéret csak a marketingszöveg része lehet. De nem is tévedhettem volna nagyobbat! Tényleg csak néhány nap kellett hozzá, hogy nagyon szépen rendbe hozza a fáradt bőrömet – az arcom ma már sokkal üdébbnek tűnik, és még a mélyebb ráncaimon is sokat segített. A kéthetes próbaidőszakom alatt napról napra csökkentek a ráncok a bőrömön, az arcszínem pedig egyenletesebbé vált. Egy ilyen eredmény után természetesen a két hét lejártával sem dobtam félre ezt a kis csodaszérumot. Azóta is ott csücsül a pipereasztalomon, és hosszú távon is megőrizte kitüntetett helyét a bőrápolási rutinomban.

Ha éppen olyan természetes anti-aging bőrápoló terméket keresel, ami hatékony és egyben megfizethető is, mindenképpen tudom ajánlani az Yves Rocher Sejtmegújító szérum-esszenciáját. A bőröm régen nem nézett ki ennyire jól, mérhetetlenül örülök, hogy megismerhettem ezt a terméket.

Promóció