Szuper kozmetikumok, szuper áron az őszi bőrápoláshoz!

2023. október 16.
A legnépszerűbb, bőrgyógyászok által is elismert dermokozmetikai márkák termékeit vásárolhatjuk meg szuper áron a Dermo.hu online boltjában. Ha SOS szükségünk van a kedvenc krémünkre, szérumunkra, akár már aznapi kiszállítással!
Dermo.hu webshop
  • Ha sokkal jobb áron szeretnénk hozzájutni a gyógyszertárban fellelhető márkák kozmetikumaihoz, érdemes körülnézni a Dermo.hu online boltjában.
  • Akár aznapi kiszállítással is megkaphatjuk a krémünket, szérumunkat, ha gyors segítségre van szüksége a bőrünknek.
  • Mindent megtalálunk a Dermo.hu-n, amire az őszi bőr- és szépségápolásban szükségünk lehet.

Ahogy hidegebbre fordul az idő, úgy tapasztaljuk ismét egyre erősebben a bőr kipirosodását, viszketést és ekcémát. Az őszi-téli bőrápoláshoz bevált szteroidmentes, bőrgyógyászok által elismert és javasolt dermokozmetikumot beszerezhetjük a gyógyszertárakban is. Ha viszont jó áron szeretnénk hozzájutni a krémekhez, szérumokhoz, érdemes felkeresnünk a Dermo.hu online boltot is.

Mutatjuk, miért járunk jobban, ha megnézzük a Dermo.hu kínálatát, és nem csak akkor, ha egy bizonyos bőrproblémára keresünk hatékony kozmetikumokat a bőrgyógyászok által elismert márkák kínálatából!

1. Már a belépéskor jól járunk a Dermo.hu-n

A Dermo.hu webshopon pontokat gyűjthetünk az értékelésekkel és véleményünkkel

A Dermo.hu webshopon pontokat gyűjthetünk az értékelésekkel és véleményünkkel

A Dermo.hu online bolt roppant felhasználóbarát. Az átlátható felületen nincsenek felesleges információk, amik elterelnék a figyelmet a lényegről: a kozmetikumokról. Jó, ha tudjuk, hogy már a regisztrációkor szerezhetünk a vásárláskor felhasználható pontokat. De a hírlevélfeliratkozással és a termékek, valamint a Dermo.hu véleményezésével is gyarapíthatjuk pontjainkat. Előbbiért 1000 pontot, utóbbinál minden bejegyzésért 100 pontot zsebelhetünk be, majd használhatunk fel a vásárlásnál a Dermo.hu-n.

2. Már aznap megkaphatjuk a kozmetikumokat

Nagy előnye a Dermo.hu-n való vásárlásnak, hogy ha 12 óra előtt leadjuk a rendelésünket, még aznap (14 és 20 óra között) a kezünkben foghatjuk a krémet, szérumot vagy kozmetikumot, amire szükségünk volt. Fontos megjegyezni, hogy ez a szolgáltatás egyelőre csak Budapesten és vonzáskörzetében működik, viszont az ország bármely pontjára eljut a Dermo.hu-n megrendelt termék egy, legfeljebb két munkanapon belül.

3. Kedvenc ekcéma elleni krémeink egy helyen a Dermo.hu-n

Ma már szerencsére sokkal jobb helyzetben vagyunk, ami az őszi-téli bőrápolást illeti. A bőrpírt, ekcémát, atópiás dermatitiszt nem szteroidos krémekkel kezelik elsősorban. A Dermo.hu-n körülnézve láthatjuk, hogy minden olyan, bőrgyógyászok által javasolt krémet és tusfürdőt megtalálunk, ami az érzékeny bőr ápolásához kellhet az őszi-téli szezonban.

4. Kedvenc szérumaink szuper áron a Dermo.hu-n

A kedvenc La Roche-Posey szérumainkat is szuper áron szerezhetjük be a Dermo.hu webshopról

A kedvenc La Roche-Posey szérumainkat is szuper áron szerezhetjük be a Dermo.hu webshopról

A La Roche-Posey szérumcsaládját nem véletlenül imádjuk. A Pure C-vitamin különleges regeneráló öregedésgátló szérum magas tiszta C-vitamin-koncentrációval, szalicilsavval és bőrnyugtató neurosensine-nel, fiziológiás pH-értékkel az érzékeny bőr ragyogásának felfedéséért. A Hyalu B5 szérum ránctalanító koncentrátum energetizáló és bőrfelszínfeltöltő hatással, míg a Retinol B3 tiszta formában és fokozottan felszabaduló retinolt és B3-vitamint tartalmaz, La Roche-Posay termálvízzel. Ez a mély ráncok, egyenetlen arcszín és a napfény miatti bőröregedés ellen hatékony. 

A Dermo.hu-n azért érdemes keresni ezeket a szérumokat is, mert az online boltban gyakran futhatunk bele nagyon kedvező akciókba, amikor még jobb áron vásárolhatjuk meg kedvenc márkáink termékeit.

5. Luxuskozmetikumok szuper áron a Dermo.hu-n

A. Gere arckrém a Dermo.hu-n

A. Gere arckrém a Dermo.hu-n

A legismertebb márkákon túl igazi különlegességeket is találunk a Dermo.hu-n, ráadásul kihagyhatatlan árakon. Ilyen például az A. Gere Grapelove Live in the present – 24H Water Balance Moisturiser a luxuskategóriából, amit akár 25 százalék kedvezménnyel is betehetünk a kosarunkba a Dermo.hu-n. Ez a különleges összetételű bioaktív hidratáló krém a kékszőlőnek és a Svájcban fejlesztett formuláknak köszönhetően hatékonyan harmonizálja a bőr vízháztartását és 24 órán keresztül gondoskodik a megfelelő hidratációról.

6. A hajunk is jól jár a Dermo.hu-n

Apivita samponok szuper áron a Dermo.hu-n

Apivita samponok szuper áron a Dermo.hu-n

Az Apivita különleges samponjait is megtaláljuk a Dermo.hu-n, ráadásul szuper árakon. Bármilyen hajtípushoz kiválaszthatjuk a megfelelő gyógynövényes hajápoló készítményeket, melyek azért számítanak ritkaságnak, mert víz helyett organikus görög kamillából készült növényi forrázatot, úgynevezett infuzumot tartalmaznak.

Fotó: Dermo.hu

Promóció