Garmin X Marie Claire: mindig stílusban

2023. október 27.
Hogyan lehet egy okosóra stílusos kiegészítő és elmaradhatatlan kelléke a szettünknek? A Garmin okosórái fontos szereplői voltak online divatanyagunknak.
A Garmin okosórái nem csak rengeteg mindent tudnak, de modern megjelenésükkel a nap bármely szakában stílusos kiegészítőként is szolgálhatnak. Már nem csak sportoláshoz nyújtanak elengehetetlen segítséget, de akár úton az irodába vagy az esti buliban is a modern és stílusos nők elmaradhatatlan és trendi kelléke és kiegészítője.

Sportban az első

Nem kell élsportolónak lenned ahhoz, hogy az esti futásnál, a hétvégi családi bringázásnál vagy jógaórán hasznos társad legyen az órád. Pontos mérései és edzésfunkciói segítik a fejlődést, az egyes típusokban található térkép pedig eligazít túrázás vagy városnézés közben.

Kapucnis felső és vízlepergető kabát: Oysho
Leggings Max Mara Weekend
Tornacipő Salomon
Óra Garmin Fenix 7 Pro

Hétköznapi elegancia

Az üzeneteidet és a telefonhívásokat már az órádon is láthatod. Sőt! Egyes típusokkal még magát a beszélgetést is lebonyolíthatod. A GarminPay érintésmentes fizetési funkcióhoz pedig hozzáadhatod a bankkártyáidat is, így egyszerűen és biztonságosan fizethetsz, bármerre jársz. Hétköznapi szettednek is elegáns kiegészítője.

Oversize zakó, mellény és ceruzaszoknya Aeron
Garbó és táska Max Mara Weekend
Napszemüveg Céline/Szemes Optics & Coffee
Óra Garmin Vivomove Trend

Rohanásban

Sűrű volt a nap? Az órádon nyomon követheted a tested energiaszintjét, a napi stresszt, az alvásod hosszát és minőségét és a regenerációdat. Így elkerülheted a túlterhelést, legyen szó sportról, vagy a munkanapok okozta stresszről.

Póló Cos
Farmer Nanushka
Óra Forerunner 265

Stílusos kiegészítő

A Garmin okosórád számlapját igény szerint testre is szabhatod. Ha pedig a tökéletes harmóniára vágysz az órád és a szetted között, az egy mozdulattal cserélhető sportos vagy elegáns szíjak lesznek a segítségedre.

Teddy kabát Reserved
Fülbevaló Cos
Óra Garmin Epix Pro (Gen) 42 mm

Éjjel-nappal

A fényes AMOLED kijelző az estébe nyúló programokon is tökéletes láthatóságot biztosít. A töltés miatt sem kell aggódnod, a Garmin okosórák üzemideje ugyanis akár hetekben is mérhető. Valóban 0-24-ben a rendelkezésedre áll és figyeli az egészségedet.

Bőr zakó Aeron
Selyem miniruha Nanushka
Bokacsizma H&M
Óra Garmin Vívoactive 5

Hétköznapok esszenciája

Szövetkabát Nanushka
Óra Garmin Forerunner 265S

Nézd meg a fotózáson készült werkvideónkat!

Fotó: Demeter Vanda Smink: Nógrádi Barbi Haj: Radván Simon
 
Promóció