Három aranyszabály a magas sarkú cipő kiválasztásához

2023. szeptember 19.
Íme, három olyan kőbe nem, de divatlexikonba vésett szabály, amit ha betartasz, akkor senki sem állíthat meg a bókokhoz vezető úton!
Három aranyszabály a magassarkú cipő kiválasztásához

1. A bizonytalan tipegés csak egy ideig cuki!

A magas sarkú kiválasztásánál akadnak hölgyek, akik úgy gondolják, hogy minden mindegy, a lényeg a sarok mérete. Minél nagyobb, annál jobb. Végül az a kérdés mindeközben nem kerül előtérbe, hogy mi lesz a járással? Mert megnyugtatunk mindenkit, még egy nő sem született úgy erre a világra, hogy elsőre rohant, száguldott, persze kecsesen a kicsit sem lapos talpú cipőjében. Dehogy! Mindenkinek szüksége van egy kis időre, nem is olyan kevés gyakorlásra, türelemre, elhivatottságra, és még valamire. Belátásra.

Három aranyszabály a magassarkú cipő kiválasztásához

Ha például szédelgős típus vagy, ha könnyen elveszíted az egyensúlyodat, ha kikészítenek az útközben felbukkanó kátyúk, repedések, akkor nagyon is megfontolt ötlet olyan modellre szavazni, aminek a sarka magas, viszont nem az egekig emel. Alapvetően ugyanis bárki bármit mond, ezen a területen sem a centiméterek számítanak elsősorban, hanem a kisugárzás. Ha a magabiztos, vonzó, ellenállhatatlan fellépés adott, akkor oly mindegy, hogy a cipő sarka két centivel kisebb. Ugyanakkor aki mégis kitart a túlságosan szélsőséges alternatíva mellett, annak számolnia kell a következményekkel. A bizonytalan tipegés pár férfit képes elcsábítani, előhozza belőlük a hős lovagot, aki megmentheti a bajban lévő királykisasszonyt, de ez a forgatókönyv tíz esetből körülbelül egyszer esélyes, úgyhogy nem éri meg erre apellálni.

2. Célszerű a feketén és a fehéren túl látni?

Igen, nagyon is klassz ötlet színesben gondolkodni, még akkor is, ha sokan a feketét egyértelműen az elegancia színeként kezelik. Ez egyébként nem tévedés, ugyanakkor kár lenne egyúttal azt is állítani, hogy pont ezért a feketén vagy a fehéren túl nincsen élet. Dehogyis nincs! A legjobb példák erre a divatos Deezee cipők. Idén a sokszínű árnyalatok egyszerűen pompáznak, és csak arra várnak, hogy mind több hölgy mindennapját varázsolják színesebbé, ezáltal vidámabbá, egyedibbé! Nyilván, ha nem rajongsz az élénk színvariációkért, akkor nem ildomos ezeket erőltetned, de még ezeken túl is akad legalább húsz egyéb verzió a feketén vagy a fehéren kívül, ami jól állhat, amiben megéri elindulni.

3. Minőség mindenekfelett?

Igen! A hosszú távú helytállás, valamint a maradéktalan, lábakat kényeztető kényelem kizárólag úgy valósulhat meg, ha a minőség, mint minden paraméterben megjelenő tulajdonság főszerephez juthat. Alapanyag, kialakítás, szabás, kidolgozás, díszítettség. Mind olyan jellemzők, amik együttesen varázsolják a lábbelit tökéletessé, egyedülállóvá. Ha a hosszú élettartam, azaz a hosszan élvezhető szépség, a vonzó kellem éppúgy borítékolható, mint a minden lépéssel megtapasztalható kényelem, akkor az elégedettség nem lehet kérdéses.

Promóció