Trendajánló az idei őszi-téli szezonra

2023. szeptember 17.
A szeptemberi Marie Claire-ben az őszi-téli kollekciók legjavától a divatmárkák személyre szabott kínálatáig mindent megtaláltok, ami a szezont meghatározza.

Szeptemberi lapszámunkban 40 oldalon kapott helyet a divat. Górcső alá vesszük a nemzetközi divat- és szépségtrendeket, megmutatjuk a meghatározóbb irányokat is, amelyekkel ebben a szezonban biztosan találkozni fogunk. Divatanyagunk Finom átmenet címmel Budapest utcáin készült, megmutatja a nyárból lassan őszbe forduló természet szépségét, amely akár a gardróbunkból is visszaköszönhet.

Fotó: Ajkai Dávid Styling: Balogh Viktória

Válltöméses pamutoverall SAINT LAURENT – HEAVEN BUDAPEST ár kérésre, Magas szárú csizma H&M 17 990 Ft

A nemzetközi Marie Claire csapata által készített divatösszeállításban a legnagyobb divatházak kínálatát ismerheted meg. Hogyan keveredik a feminin a maszkulinnal, a magasfényű a mattal, a harsány a visszafogottal? Éléonora Wismer fotós és Florence Deladrièr stylist fantáziája szabadon szárnyalt ebben a gyönyörű divatanyagban.

Ujjatlan tweedfelső Louis Vuitton

Velúrzakó, gyapjúfelső és csipkés szoknya Prada

@marieclairehun Sneak peek: pillantsatok be velünk a szeptemberi lapszám legstílusosabb kifutólookjaiba! 🔥🔥 #marieclairemagazine #magazine #hungariantiktok #septemberissue2023 #fashioninspo #fashiontiktok #autumnfashion #fallfashion ♬ Roll it - P-Square

A szeptemberi Marie Claire-t keresd az újságárusoknál!