Finom ételek, rendezett konyha – a Tefal új edénykészletével

2023. november 06.
A TEFAL Ingenio Unlimited edénykészlettel minimális zsiradékkal főzhetünk és minimális helyigénye miatt mindig rend lesz a konyhában. Az edények nagyon kompaktak és könnyen kezelhetők: főzőlapon és sütőben egyaránt használhatóak és mosogatógépben is tisztíthatjuk őket.

Az új Tefal Ingenio Unlimited edénykészletben könnyen süthetünk halat, baromfit, sertés- vagy marhahúst, élesztős vagy kovásztalan tésztákat, és gyorsan elkészíthetjük például a gyümölcstortát, amely egyszerre szaftos és könnyű, ugyanis a szabadalmaztatott Thermo-fusion technológiának köszönhetően tökéletesen egyenletesen átsül. Az Ingenio edények a Titanium Anti-Scratch tapadásmentes felületnek köszönhetően nem csak hatszor ellenállóbbak a kopással szemben, mint a hagyományos Tefal edények, de ideálisak olyan ételekhez is, amelyeket először a főzőlapon kell főzni, majd a sütőben sütni.

A 13 darabos Ingenio Unlimited készlet 3 edényt, 2 serpenyőt, 1 lábast, 3 fedelet és 2 praktikus, levehető fogantyút tartalmaz a könnyű kezelhetőség érdekében. Kényelmesen elférnek egymás mellett a tűzhelyen, és egymásra rakhatók, így helyet takarítanak meg a konyhában és takarítás közben. A praktikus, levehető fogantyúknak köszönhetően az edényeket vagy a serpenyőket könnyedén áthelyezhetjük a tűzhelyről a sütőbe vagy akár a hűtőbe. A főzőedény minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is. Egyszerűsítsük a főzést az új Tefal Ingenio készlettel!

  • Rendkívül tartós TITÁNIUM ANTI-SCRATCH felület – akár 6-szor tartósabb, mint más felületek, kiváló tapadásmentességgel és karcállósággal. 
  • Új THERMO-FUSION™ vastag indukciós talp – prémium indukciós technológia, amely gyors melegítést és főzést biztosít.

Promóció