A Falconeri az év leghidegebb hónapjaira is finom természetes szálak varázslatos kombinációjával készül

2023. november 09.
A superior kasmír termékeiről híres Falconeri őszi-téli kollekciója folytatja képzeletbeli utazását a világ körül, amelyet a természet és annak sokszínűsége inspirált.

A márka jól ismert kedvencei kis csavarral térnek vissza az új szezonban, felvonultatva az évszak népszerű színeit és új stílusirányzatait. Mongólia legelőiről az üzletek polcaira, ismerd meg te is a kasmír útját! 

A Falconeri új kollekciója a „silent luxury” trendjét hirdeti, amely szerint a visszafogott, kifinomult elegancia az új luxus. A márka egyébként is kerüli a túlméretezett logók használatát, sokkal inkább előnyben részesíti a letisztult kivitelezést. Meghagyja a ruhadarabok viselőinek ezt a titkot, hogy tudják, pontosan milyen nemes anyagból készült termék van rajtuk, amelyet kizárólag a hozzáértő szemek ismernek fel.  A különleges fonalak és az egyedülálló természetes szálak felhasználása azok számára jelent luxust, akik értékelik az egyszerű és hiteles szépséget. 

A világos és semleges színek palettájára épülő új kollekció a visszafogott eleganciát képviseli, amelyet a tiszta vonalak időtlen szépségéből és a kifinomult részletekből inspirálódó formatervek erősítenek, amelyek minden egyes ruhadarabot a kézművesség igazi ékszerévé tesznek. 

A kasmír továbbra is a középpontban áll mind a férfiaknak és nőknek szánt modellekben, amelyekhez a gondosan kiválogatott legfinomabb mongóliai fonalak kerülnek felhasználásra, így garantálva a kivételes puhaságot, a kényelmes meleget és az időtállóságot. 

Legyen szó egy puha kardigánról, egy kényelmes köpenyről vagy egy nőies ruháról, a Falconeri kasmír termékei visszafogott, mérsékelt luxusélményt kínálnak, amely mindenki ruhatárának elengedhetetlen stílusjegye. 

Fedezd fel te is az új kollekció darabjait, és tapasztald meg Mongólia legelőinek varázslatos élményét testközelből! Az új kollekció darabjai már elérhetők a Falconeri üzletekben és a falconeri.com/hu/women/ oldalon. 

Promóció