Ez a recept a boldog kutyaélethez

2023. november 23.
Gazdiként felelősségünk, hogy minőségi eledelekkel biztosítsuk a legfontosabb tápanyagokat kutyánk számára, hogy hosszú, energikus és örömteli élete lehessen.

Mikor egy kutyát társunkká fogadunk, akkor a gondoskodás minden formáját vállaljuk, legyen szó a napi sétákról, közös tanulásról, örömteli játékról vagy éppen az egészség megőrzéséről és annak fenntartásáról. Utóbbi kapcsán nem elégedhetünk meg azzal, hogy naponta többször valamilyen szárazeledelt szórunk a tálkába: kedvencünk táplálásának ennél többről kell szólnia.

Játékos kölyökből aktív felnőtt

Minden életszakaszban más ritmus jellemzi kutyusunkat: kölyökként fontos szerepe van a mozgásnak, játéknak, amely során kis kedvencünk egyre erősödik, növekedik és bizony egyre okosabb lesz!

Gazdiként ezt a fejlődést olyan eledelekkel segíthetjük, amelyek hozzájárulnak az ízületek épségéhez, az immunrendszer erősítéséhez és egyben könnyen emészthető és jól felszívódó tápanyagokat tartalmaznak. A boltok polcain megtalálhatjuk a PURINA PRO PLAN kis, közepes, illetve nagy termetű (atletikus és robusztus) kölyökkutyák számára ideális termékekeit is.

Hosszú távú jóllét, nagyszerű élet

Felnőtt kutyánk kalandokkal teli életében főszerepet játszik a séta, futkározás és a gazdival való játék mellett a rágcsálás is, amelyhez erős és jó állapotú fogak szükségeltetnek. Az egészség másik szemmel látható jele a ragyogóan fényes, élettel teli szőrzet. Keressünk olyan magas minőségű összetevőkből álló eledelt, amely támogatja a fogak épségének megőrzését, hozzájárul a ragyogó szőrzet megőrzéséhez és emellett biztosítják az aktív életmódhoz szükséges tápanyagokat.

A PRO PLAN All Sizes Adult Performance eledel magas fehérje- és zsírtartalmának köszönhetően támogatja az állóképességet és az izmok regenerálódását. Kis-, közepes és nagy termetű kutyák számára is ideális.

Ahogy az ember legjobb barátja idősödik, ajánlott az étrendjét is ennek megfelelően módosítani, hogy megőrizhesse fiatalkori kíváncsiságát és éberségét.

A PRO PLAN Age Defence eledeleket a táplálkozási szakértők úgy állították össze, hogy receptúrájával javítsák a kognitív funkciókat, a reakciókészséget és támogassák az agyi működést. Az Omega-3 zsírsav és a glükozamin segít megőrizni a mobilitást és az ízületek állapotát.

Fontos kiemelni, hogy külön figyelmet kell szentelnünk azoknak a négylábú társainknak, akik speciális igényekkel (érzékeny emésztés, érzékeny bőr) rendelkeznek.

  • Érzékeny emésztés esetén olyan eledelt válasszunk, amely könnyen emészthető és a bélrendszer egyensúlyához hozzájáruló prebiotikumokat tartalmaz.
  • Érzékeny bőrű kedvenceink számára elérhetőek kifejezetten olyan receptúrával készült termékek, amik támogatják az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet, emellett válogatott fehérjeforrásokban gazdagok.

A speciális igényekre kifejlesztett termékek között is válogathatunk kölyök, felnőtt vagy idősödő kedvencünk számára ideális eledelt, amelyek életszakasz szerint más-más tápláló összetevőt tartalmaznak, igazodva a kutyák aktivitási szintjéhez és életkorból adódó szükségleteihez.

Hatékony táplálás állatorvosi étrendekkel

A PRO PLAN Veterinary Diets termékek lehetővé teszik az állatorvosok számára, hogy célzott, tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is bevált formulákkal erősítsék a betegségek protokoll szerinti kezelésének hatékonyságát. Keresd állatorvosodnál!

A PRO PLAN eledelek egy életen át támogatják kutyád jóllétét. Válassz a speciális receptúrák alapján készült eledelekből, hiszen a szakértelemre és a társállatok iránt érzett odaadó szeretetre építve a PRO PLAN márka olyan ízletes kutyaeledeleket kínál, amelyek elfogyasztása után kedvencünk egy életen át boldogan csóválhatja farkát!

Promóció