5 zseniálisan vicces kutyajelmez halloweenra

2023. október 25.
Az elmúlt években egyre szélesebbé vált a házi kedvenceknek szánt halloweeni jelmezek kínálata, a kutyák pedig büszkén viselik is őket!

Bár Magyarországon még mindig nem számít akkora őrületnek a halloween, mint Amerikában, egy ideje már nálunk is egyre többen döntenek úgy, hogy az őszi időszakban sütőtökökkel, kísértetekkel és túlméretezett pókokkal dekorálják az otthonukat, és egyre többen húznak jelmezt is halloween estéjére. Szerencsére azonban nemcsak az emberek, de a házi kedvenceink is átváltozhatnak egy éjszakára, hiszen a kutyajelmezek kínálata is évről évre szélesedik.

Míg mi, emberek gyakran hosszasan töprengünk rajta, hogy mi lenne a legeredetibb, legfélelmetesebb vagy éppen legszexibb halloweeni jelmez, a kutyáknak szerencsére minden – tényleg minden – jól áll. Az alábbiakban öt kedvencünket mutatjuk be, ha valaki kedvet kapott volna hozzá, hogy beöltöztesse kedvencét.

Mielőtt mutatnánk a listát, fontos megjegyezni, hogy az állatok nem játékszerek, és jelmezt is csak olyan kutyára lehet húzni, akit nem zavar a ruha – és ideálisan rá is csak egy rövid időre. Nincs azzal semmi baj, ha szeretnénk bevonni kedvencünket az ünneplésre, de mindig ügyeljünk rá, hogy csak olyat tegyünk vele, ami komfortos a számára.

A legédesebb banana split

Banán, fagyi, öntet – ha azt gondoltad volna, hogy semmi nem hiányzik a népszerű desszertből, hát tévedtél, a kutya a titkos hozzávaló! Itt találod.

Varázslatos vízi teremtmény

Ha a kutyád szereti a vizet, változtasd át elegáns, gyönyörű sellővé, hiszen garantáltan nem találni nála magasztosabb, gyönyörűbb vízi teremtményt. Itt találod.

Cápatámadás

Ne aggódj, ez a cápa legfeljebb a kanapédra veti rá magát, de legrosszabb esetben is csak a csirkecomb maradékát fogja marcangolni. Ha azt gondoltad, egy cápa nem lehet aranyos, nézd meg jól az alábbi képet! Itt találod.

Szépség és a Szörnyeteg

Hogy melyik a te kutyád? Naná, hogy csakis a Szépség, azaz a csodás Belle! Öltöztesd királynői pompába, és fogadd el, hogy aznap este te már csak a Szörnyeteg lehetsz. Itt találod.

Jurrasic Park

Ha a dinók így néztek volna ki, biztosan nem halnak ki! Ez a félelmetesen aranyos dinoszauruszjelmez kifejezetten jó ötlet lehet nagytestű kutyáknak, akik gyakran tényleg képesek annyi kárt tenni az otthonunkban, mint egy megbokrosodott T-rex. Itt találod.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images