Szatén és csillogás – találd meg a tökéletes ruhát az év végi bulikra

2023. december 04.
12 ruha kétféle stílusban, amelyek csodás darabjai lehetnek az ünnepi szettednek. Szuper darabokat találhattok hozzá az F&F ünnepi kollekciójában.

December az ünneplés időszaka, amikor szinte minden hétre juthat egy különleges esemény. Céges évzáró buli a munkatársakkal, a nyár óta tervezett vacsora a barátokkal, és persze a karácsony, majd a szilveszteri mulatozás. Téli bekuckózás pedig ide vagy oda, az ünnep pillanatai megérdemlik, hogy mi magunk is díszbe öltözzünk. Ehhez adunk egy kis inspirációt két stílusban, igazságosan eladagolva a csillogást, bájt, kellemet.

Fotó: F&F

Mióta a kis fekete ruha lekerült szabászasztaláról, az elegáns öltözködés alappillérének számít. Ám nem csak a ruha, maga a fekete szín is toplistás, ha alkalmi ruhákról van szó. Gyönyörűen mutat selyemmel, szaténnal társítva, és legalább ennyire szexi, ha csipkével díszített a ruhánk. Az ünnepi időszak nagy kedvencei a flitterek is, idén pedig különösen felkapott minden, amit ezernyi csillogó kis lapocska díszít. Fekete színben különösen elegáns hatást keltenek. Egy flitteres blézer vagy szexi rövid nadrág nagyon jól kombinálható egészen eltérő anyagú ruhákkal is, például kötött, vagy akár műbőrből készült darabokkal. Jó fazonválasztással attól sem kell tartani, hogy túl kihívó lenne öltözékünk, céges buliba vagy családi eseményre is bátran válogassunk közülük. Szuper darabokat találhattok hozzá az F&F ünnepi kollekciójában, mi is onnan hoztunk nektek néhány példát.  

1. Szatén női ing – F&F, 2. Csipkés alkalmi ruha – F&F, 3. Flitterekkel díszített kötött pulóver – F&F, 4. Szatén cargo nadrág – F&F, 5. Szatén maxiszoknya – F&F, 6. Flitteres éjkék rövidnadrág – F&F

Ha úgy érzed, hozzád, a színeidhez jobban passzolnak a világos árnyalatok, akkor sem kell aggódni, nem maradsz divatos ruhák nélkül az ünnepekre. Miután a metálos hatás már önmagában is favorit, a szaténruhák, -blúzok, -blézerek pedig a legnépszerűbb darabok közt vannak ebben a szezonban, már csak a megfelelő színben kell kiválasztani őket. Csodás aranyló, ezüstös árnyalatokban, a drágakövek színeiben pompázó ruhákat találhatsz az F&F kínálatában is, ha vevő vagy a merészebb szettekre, kombináld őket műszőrme kabáttal vagy bőrhatású darabokkal. Az anyag jellege tálcán kínálja a lehetőséget a fényjátékra is: egy ráncolt, csípésekkel kialakított, hullámzó szabásvonal nemcsak az alkatot tudja formázni, de még elegánsabbá teheti az összhatást. 

1. Fodros női felső – F&F, 2. Műszőrme kabátka – F&F, 3. Arany színű szatén blúz – F&F, 4. Metálos hatású nadrág – F&F, 5. Szatén alkalmi ruha – F&F, 6. Szatén megkötős blézer – F&F

Az F&F téli kollekcióját keresd a ruházati osztállyal ellátott Tesco áruházakban. Az elérhetőség áruházanként változó és eltérő.

Promóció