Vigyázz, kész, teszt: természetes és bőrbarát alapozó

2024. január 17.
Bőrbarát, de teljes fedést biztosító alapozót keresel? Valami egészen újra vágysz? Kipróbáltuk az Annabelle Minerals préselt ásványi alapozóját.

Tény, hogy nagyon más, mint amit eddig megszokhattunk alapozás terén. Az Annabelle Minerals egyik legnagyszerűbb újítása az ásványi anyagokat tartalmazó sminktermékeik között a préselt ásványi alapozó, amely modern köntösben kelt most életre, és amelyet valóban érdemes kipróbálnunk, ha a bőrbarát és természetes sminket keresünk.

Amellett, hogy teljes fedést biztosít, gondosan összeválogatott ásványi anyagokat tartalmaz, amelyeket tápláló és hidratáló összetevőkkel is gazdagítottak. A termékben található squalane és aloe vera kivonat hidratálja és kisimítja a bőrt, az E-vitamin késlelteti a bőr öregedési folyamatait, míg a napraforgómag-olaj kondicionálja a bőrt és megakadályozza a bőrfelszín kiszáradását. El tudod képzelni, hogy elég egyetlen réteg, hogy egységes, de természetes hatást érj el? A minden bőrtípusra ajánlott alapozó szépen egybesimul a bőrrel és tökéletes fedést biztosít: elrejti a pattanásokat, a hajszálereket, a bőr elszíneződéseit és még a szem alatti sötét karikák ellen is hatásos. Elfelejthetjük a maszkhatást, ami már rég kiment a divatból. Ráadásul olyan könnyed viselet, hogy meg sem érezzük a bőrünkön.

Így használd!

A préselt alapozó esetében el kell felejtenünk, amit eddig tudunk az alapozásról. Jó, ha megjegyezzük, hogy korrektort egyáltalán nem szükséges használnunk. Az alapozót felvihetjük ecsettel (kabuki, flat top vagy short top) vagy sminkszivaccsal, mindenképpen pecsételős mozdulatokkal dolgozzunk, és óvatosan építsük fel a fedést. Ha az applikátor szivacs használata közelebb áll hozzánk, tartsuk szem előtt, hogy ebben az esetben erősebb fedést érhetünk el, ami persze tartósabb is lesz. Mintha a bőrünk optikailag simult volna ki.

A tökéletes árnyalat

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a por alakú termékkel szemben sokkal világosabbak, így a megfelelő szín kiválasztásánál nem hagyatkozhatunk a tapasztalatinkra. Szerencsére az Annabelle Minerals honlapján található virtuális filter segítségünkre lesz, hogy megtaláljuk az arcbőrünkhöz tökéletesen illeszkedő színárnyalatot. Elég, ha bekapcsoljuk a kameránkat, és feltöltünk egy fotót. Ne feledkezzünk meg róla, hogy smink nélkül és természetes fényben érdemes mindezt elvégeznünk, hogy a nekünk ajánlott árnyalat valóban tökéletes legyen. 

Bővebb infó az Annabelle Minerals oldalán!

Promóció