Lépj szintet a gondoskodásban (x)

2024. március 13.
Mikor egy kutyát magunk mellé veszünk, megszűnünk csak embernek lenni: gazdikká leszünk, kedvencünknek pedig szeretnénk kiegyensúlyozott és boldog életet biztosítani. Ezt a gondoskodást egy tápláló és kedvencünk igényeihez igazított étrend összeállításával is kifejezheted – hiszen a kutyusok számára is fontosak az étkezések, amelyek keretet adnak a napjaiknak és megadják a szükséges lendületet a kutyajó kalandokhoz!
Lépj szintet a gondoskodásban (x)

Szakértő táplálás, gondos kezekben

Bár kutyusod jólléte elsősorban rajtad múlik, a PRO PLAN csapataként kiemelten foglalkozunk azokkal az aggodalmakkal, amikkel egy kutyagazdi szembesülhet. Táplálkozási szakértőkkel és állatorvosokkal együttműködve, a legfrissebb tudományos ismeretek felhasználásával olyan tápanyag-kombinációkat hoztunk létre, amelyek célzott előnyöket nyújtanak minden életszakaszban.

Minőségi táplálás négyféle igényre

Amennyiben kutyádnak szüksége van rá, a PRO PLAN kínálatában négyféle formulából is választhatsz! A csirkében gazdag eledeleket olyan kutyáknak ajánljuk, akik egészségesek. A bárányban gazdag falatok érzékeny emésztésű, a lazacban gazdag termékcsalád pedig érzékeny bőrű kedvencek számára ideális választás. A fehér halban gazdag eledeleket ivartalanításon átesett vagy súlyproblémákkal küzdő kutyusoknak javasoljuk.

Gondos Gazdi egy életen át

A PRO PLAN kölyökkortól egészen az időskorig kínál ízletes és minden igényt kielégítő száraz eledeleket, biztos alapot adva a kiegyensúlyozott és egészséges táplálásnak. Egy igazán Gondos Gazdi a döntéseiben is átgondolt: az elérhető óriási választék segít abban, hogy kellő megfontoltsággal válthass kedvenced szükségleteihez és ízléséhez még inkább illeszkedő kutyaeledelre.

A legjobb életkezdéshez

PRO PLAN Healthy Start termékcsalád

A kölyökkutyákat az első 6 hónapban jellemzően napi két-három alkalommal javasolt etetni, ez 6 hónapos kor felett lecsökkenthető napi 2 alkalomra. A mindennapi kihívások leküzdésében segíti őket a hozzáadott kolosztrumot tartalmazó PRO PLAN Healthy Start termékcsalád. A kínálatban egyaránt találsz kis, közepes, nagy robusztus és nagy atletikus testalkatú kedvenceknek való, prebiotikumot tartalmazó eledeleket.

Lendület a napi kalandokhoz

Ahogy elérkezünk a felnőttkorhoz, kistestű kutyusok esetén 9, közepes testűeknél 12, nagytestűeknél 18 hónapos kortól fogva fokozatosan, még a korábbi eledelével keverve válthatsz felnőtt eledelre. A PRO PLAN a felnőtt kutyák számára ajánlott kutyaeledelek igényre szabott összetétellel, kulcsfontosságú tápanyagokkal támogatják az egészséges fogakat, a ragyogó szőrzetet és az ízületek egészségét. Legyen szó akár kis testű, közepes vagy nagy testű kedvencről, biztosan nem marad üres a bevásárlókosarad!

Időskorban is aktívan

Az idősödő kedvencek számára olyan speciális tápanyag-összetételű eledeleket válassz, amelyek javítják a kognitív funkcióit és reakciókészségét, emellett segítenek kedvencednek ébernek és aktívnak maradni. Nekik ajánljuk a PRO PLAN Medium & Large Adult 7+ Age Defence csirkében gazdag száraz kutyaeledelt, amely hozzájárul a méltóságteljes és örömteli pillanatokban gazdag öregedéshez.

Speciális igényekre szabva

PRO PLAN Sensitive Digestion termékcsalád

Ha kedvencednek érzékenyebb gyomra vagy bőre van, akkor sem kell sokáig keresgélned. A prebiotikumokat tartalmazó PRO PLAN Sensitive Digestion termékcsalád kifejezetten érzékeny emésztésű kutyák számára ajánlott: könnyen emészthető receptúrával készült, formulája pedig támogatja az emésztőrendszer egészségét. A válogatott fehérjeforrásokkal készült PRO PLAN Sensitive Skin termékcsalád támogatja az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet.

PRO PLAN Sensitive Skin termékcsalád

Gazdinak lenni azt jelenti, hogy a gondoskodás minden formáját vállaljuk és teljes, boldog életet biztosítunk társállatunk számára. Nincs két egyforma kutyus, ezért lehet, hogy időbe telik, mire megtalálod a kedvenced számára legideálisabb eledelt. Lépj szintet a változatosságban és támogasd kutyád hosszú távú egészségét egy jól megválasztott étrenddel, amit ő a szeretet sokféle formájával viszonozhat!

Promóció