Mutasd meg a cipőddel, hogy ki vagy!

2024. április 25.
Elérkezett a megújulás és a gardróbfrissítés ideje! Ha új darabokkal bővítenéd a cipősszekrényedet, nézz szét a DEICHMANN üzleteiben vagy Online Shopjában, ahol többféle stílusban találhatsz szebbnél szebb cipellőket, amelyekkel kifejezheted a személyiségedet. Mutatunk egy kis ízelítőt!

A kifinomult klasszikusok kedvelőinek

A kifinomult megjelenés alapdarabjai a kényelmes balerinacipők és a félcipők, amelyeket idén feketében, természetes színekben vagy pasztellárnyalatokban érdemes beszerezni. Jöhetnek az ízléses masnik, bojtok, láncok vagy a pántos darabok!

A laza, vagány csajoknak

A sneaker igazi jolly joker. A menő, retró hatású vagy a modern court sneakerek bármilyen öltözetet képesek még stílusosabbá tenni. Az extravagáns chunky vagy csillogó, fémes színű darabok pedig csak úgy vonzzák a tekinteteket!

A magabiztos, nőies megjelenés híveinek

A magas sarkú olyan magabiztosságot kölcsönöz viselőjének, amit kevés más cipő tud elérni, ezért szerintünk a nőies öltözködés elengedhetetlen eleme. A DEICHMANN-ban klasszikus és extravagáns darabokat is találhatsz többféle saroktípussal és -magassággal. 

Anyagok, színek

Az idei divattrendek széles palettát ölelnek fel a klasszikusan nőiestől a laza stílusig. Jól megfér egymás mellett a háncs, a rafia vagy a horgolt anyagok adta természetes megjelenés, a vidám, színes cipők, az elegánsan csillogó modellek és a stílusos megjelenést kimaxoló extravagáns cipők is. A DEICHMANN új kollekciójában így biztosan te is megtalálod azt a lábbelit, amellyel megmutathatod, hogy ki vagy!

Promóció