Nem fogod elhinni, mennyi mindent elárul rólad a cipőd az első randin!

2023. november 15.
A változatos stílusú és dizájnú cipők lehetőséget adnak arra, hogy a nők és férfiak kifejezhessék magukat és kiemeljék az egyediségüket.
Három aranyszabály a magassarkú cipő kiválasztásához

A cipő – mint minden más ruhadarab – lehetőséget ad viselőjének arra, hogy kifejezze magát, hangsúlyozza saját stílusát. A megfelelő cipő kiválasztásában fontos szerepe van a kényelemnek és a külső körülményeknek is, mint például az időjárás. De azért azt is szeretjük, ha szemet gyönyörködtet a látvány, amikor lenézünk napközben a lábunkra. 

A kiválasztott cipő ugyanakkor üzenetet is hordoz rólunk mások számára. Segítünk kibogozni, hogy melyik mit jelent! 

A magas sarkú

Az a nő, aki magassarkú cipőben megy az első randira, sugározza a magabiztosságot. Aki ezt a cipőt választja, az kifinomultnak és szexinek gondolja magát, és mi lehetne tekintélyt parancsolóbb, mint magas sarkakon stabilan járni? Ha egy férfi ezt látja az első randin, tudni fogja, hogy komolyan veszed a dolgokat és nem érdemes veled packázni.

A lapos talpú 

A lapos cipőt – pl. balerina – választó nő nem az öltözködésével akarja felhívni magára a figyelmet. Aki ilyet vesz fel, az praktikus és fontos neki a kényelem. A balerinák pedig különösen erősen hangsúlyozzák a nőiességet a partner szemében.

A sportcipő

Aki sportcipőben megy randizni, az azt üzeni magáról, hogy sportos, két lábbal a földön áll és nem érdekli, mások mit gondolnak róla. Nem félsz összekoszolni magad és mindenre fel vagy készülve!

Forrás: yourtango.com    Fotó: Getty Images