Valena Life és Allure kapcsolócsalád

2024. május 06.
A Legrand egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült a lakást felújítók, építkezők számára, ahol a szerelvények alapját egy közös mechanizmus adja, melyre két különböző designnal rendelkező kapcsoló alakítható ki.

A Valena Life család a szögletesebb formavilágot képviseli, kifinomult és légies, szinte „lebeg a kapcsoló a falon”, míg a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot tartalmazza a Valena Allure család.

A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők. 150 funkció teszi lehetővé a mai kor támasztotta igények megvalósítását, legyen szó energiatakarékos megoldásokról, USB-töltőaljzatokról, fényerőszabályzókról, rádiós redőnyvezérlésről, multimédiás megoldásokról stb., ráadásul Legrand és a Netatmo általi közös okosmegoldásoknak köszönhetően könnyedén, vésés nélkül is intelligenssé alakíthatja otthonát.

Egyszerűen lecserélheti a hagyományos egypólusú kapcsolóját intelligens Valena Life/Allure Netatmo kapcsolókra meglévő süllyesztő dobozokat és vezetékezést használva, ezáltal nem csak új építésű, hanem meglévő otthonokhoz is tökéletes megoldás. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexával, a Google Assistanttal és az Apple HomePod-dal. Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatja a lámpákat, vezérelheti a redőnyöket és csatlakozóaljzatokat anélkül, hogy okostelefonját feloldaná.

A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszernek köszönhetően, a „Távozás” forgatókönyv gomb segítségével vezérelheti egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozóaljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.  

A Legrand Home + Control applikációval távolról is elérheti Valena Life Netatmo eszközeit. A Netatmo Pro WiFi-s termosztátokkal és radiátorszelepekkel pedig otthona fűtését tudja akár távolról is vezérelni, így pl. ha a programozott ütemtervhez képest hamarabb ér haza, okostelefonról beállítható, hogy a termosztát fűtse fel az otthonát, mire hazaér.

A Netatmo intelligens kameráknak köszönhetően, applikáción keresztül is értesülhet otthona környezetéről. A beltéri kamera arcfelismerő funkciójának és okostelefonos értesítésnek köszönhetően értesülhet róla, ha hazaért gyermeke az iskolából, vagy ha idegen tartózkodik az otthonában. A kültéri kamera képfeldolgozó rendszere autó, ember és állat között tud különbséget tenni, így a ház környezetéről értesülhet.

Promóció