Új márkával bővült a CCC kínálata – már elbűvölő Mexx cipők, táskák és kiegészítők között is böngészhetnek a divat szerelmesei

2024. május 10.
A Mexx márka női, férfi és gyermek kollekcióiról egyaránt ismert és mostantól a CCC üzletekben is elérhető. A brand legújabb kollekciója ideális választás a tavaszi és a nyári napokra: a kényelmes cipők, a nagyméretű kézitáskák, valamint a pasztellszínű hátizsákok mind a szabadba csábítanak! Fedezd fel a Mexx elragadó kollekcióját a CCC-ben!

A népszerű flip-flop modellek a Mexx kollekciójában is megtalálhatóak. A pasztellszínű, vastag talpú modellek tökéletesen passzolnak a lenge strandruhákhoz, de akár a sportosan elegáns nyári ruhákhoz is. A vékony talpú, műbőr modellek a mindennapi viselet alapkellékei, fekete, bézs és barna színekben könnyen kombinálhatóak mind a hétköznapi, mind az alkalmi szettekkel.

A strandpapucsok kiváló minőségű anyaguknak köszönhetően kényelmes viseletet nyújthatnak a vízparton és a városban egyaránt. Aranyozott díszítéssel fekete, bézs és világos rózsaszín színekben illesztheted be a ruhatáradba, díszítés nélkül, steppelt változatban pedig bézs és világos rózsaszín változatban húzhatod a lábadra. A klasszikus fehér tornacipők sem hiányozhatnak a Mexx kínálatából: egy farmersorttal párosítva a hétköznapi rohanásban biztosítják a kényelmet.

A táskakollekció klasszikus, elegáns és pasztellszínekben pompázó darabjai magukon hordozzák azt a kislányos bájt, amitől minden nő ellenállhatatlanná válik. A letisztult formák és színek kedvelői fekete, barna és bézs színben válogathatnak a kis és nagy méretű kézitáskák kínálatából.

Ha egy kis pluszt adnál megjelenésedhez, akkor egy nagy méretű, kék kézitáska, vagy egy aranylánccal díszített, pisztáciaszínű keresztpántos táska lehet a tökéletes választás. Ha az idei szezonban a kényelemre helyeznéd a hangsúlyt, az sem jelent gondot: a Mexx fekete műbőr hátizsákjai egyszerre praktikusak és divatosak.

Most cipő vásárlása esetén egy általad kiválasztott táskát 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Az ajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

13 fotó megtekintése

A CCC/Mexx márka kollekciója elérhető a CCC üzletekben, az applikációban, valamint a weboldalon!

Promóció