Lépj egyensúlyba a természettel – A Lasocki őszi-téli kollekciója már elérhető a CCC-ben

2021. november 16.
A hűvös hónapok beköszöntével ismét rácsodálkozunk, hogy milyen gyönyörű színekbe burkolódzik ősszel a természet. A CCC-ben elérhető Lasocki márka arra ösztönöz, hogy tölts minél több időt a családoddal, kiránduljatok a szabadban és élvezzétek az együtt töltött napokat. Az új kollekció cipői hű társaid lesznek a kalandozások során.

Bátran állíthatjuk, hogy az új kollekció modelljei hamar a szívedbe lopják magukat, hiszen minden cipő az időtlen stílus és a klasszikus elegancia jegyében született. Meleg árnyalatok és praktikus formavilág jellemzi. Változatos termékek között böngészhetsz, kortól függetlenül, anélkül, hogy lemondanál egyéni stílusodról.

A női kollekcióban könnyedén megtalálod a megfelelő darabokat az üzleti megbeszélésekre és a hangulatos őszi sétákhoz egyarán. A homok, a krém és a karamell árnyalataival gyakran találkozhatsz. A félcipők, csizmák, bakancsok, és magassarkú cipők különböző változatai várják, hogy rálelj az igazira. Egy karamell színű, különleges csizma segítségével pillanatok alatt teheted különlegessé a hétköznapi szettjeidet is.

Egy nő gardróbjából nem hiányozhatnak az évad legstílusosabb táskái sem. A Lasocki idén többek között ízléses mintákkal és letisztult formákkal egyedivé a táskákat. A natúr árnyalatok több lehetőséget biztosítanak neked a kedvenc szettjeid kombinálásához.

A minimalista férfi vonal megfelel a mindennapi és az elegáns megjelenés követelményeinek is. A kollekcióban az elegáns cipők mellett a csizmák és a bakancsok is helyet kaptak.

A Lasocki őszi-téli gyűjteményében a gyerekeknek készült modelleknél a kényelem dominál! A márka a kiváló anyagok segítségével biztosítja az egész napon át tartó komfortérzetet. A gyerekek többek között divatos vintage stílusú cipők széles kínálatából választhatnak kedvencet. A Lasocki márka legfőbb jellemzője, hogy a legjobb minőségű bőrt használja fel a termékei elkészítéséhez.

Szerezz be te is egy cipőt az új kollekcióból, és élvezd a divat és a kényelem egyedi kombinációját! Az új kollekció elbűvölő modelljei már elérhetők a CCC üzletekben és a CCC.eu/hu oldalon!

Promóció