Gino Rossi – az időtlen divat megtestesítője

2021. március 22.
A CCC üzleteiben megtalálható Gino Rossi márka már több mint 25 éve tervez és gyárt kiváló minőségű cipőket és kiegészítőket a megjelenésükre leginkább igényes nők és férfiak számára. A termékek elkészítését nagy precizitás és odafigyelés kíséri már a tervezésüktől kezdődően, különös figyelmet fordítva a díszítő elemek kiválasztására. A természetes bőr és a finom, elegáns formatervezés minden Gino Rossi kollekció védjegye.

A CCC tavaszi mottója: sikkes elegancia

Elegáns, sikkes és időtlen – A tulajdonságok, melyek alapján megalkottuk az új Gino Rossi Simple Chic kapszulakollekcióját. A kollekciót elegáns lábbelik és klasszikus magassarkú cipők alkotják. A márka időtálló modelljei kiválóan passzolnak az alkalmi és a hétköznapi szettekhez is. A lakkozott tűsarkú cipők soha nem mennek ki a divatból. Az egyik legszerethetőbb tulajdonsága, hogy gardróbod megkerülhetetlen eleme marad a következő években is!

Nem mehetünk el szó nélkül a kiváló minőségű bőr kiegészítők mellett sem, ugyanis egy nő ruhatárának nagyon fontos elemei a táskák is. Akár alkalomra, akár a hétköznapokra keresed az igazit, biztosan megtalálod a tökéletes darabot. A kollekció táskái mind természetes bőrből készülnek és ezúttal egyedi fényes borítást kapnak, mely még emelkedettebbé teszi a megjelenésüket. A táskák sikkes megjelenésében a színeknek is nagy jelentőségük van. Szürke, világos bézs és fekete színben is bekerülhetnek a gardróbszekrényedbe. A cipők fekete, bézs, málna-rózsaszín vagy szürke színben is elérhetők, míg a magassarkú modellek bézs színben is választhatók.

Kattints a képre a galériáért!

6 fotó megtekintése

A Simple Chic kapszulakollekció a kifutók trendjeiből merít ihletet, miközben az időtlen divatot hangsúlyozza. Tökéletesen illeszkedik a népszerű minimál stílushoz, de a nagyvárosi elemekkel tarkított stílusokban is megállja a helyét.

A márka egyediségét mi sem bizonyíthatja jobban, mint a különleges formavilággal rendelkező modelljei, melyek gyorsan meghódították a divatkövetők szívét.

A Gino Rossi Simple Chic Kapszulakollekció elérhető a CCC üzletekben, a CCC.eu/hu oldalon és a CCC applikációban!

Promóció