Hogyan érjük el az egyensúlyt és a vágyott alakot egyszerre?

2024. május 16.
Az utóbbi időben egyre többen tudatosan törekednek az egészség és testi-lelki jóllét elérésére, hiszen sokan felismerték, hogy ezek a minőségi élet sarokkövei. De hogyan lehet fenntartani a testi egyensúlyt? A szervezet egyensúlyának fenntartásához rendszeres testmozgásra, kiegyensúlyozott táplálkozásra, valamint a folyadékbevitelre és az elegendő alvásra kell figyelni. Ezekből a szempontokból kell kiindulni az egészséges életmód kialakításakor, beleértve a megfelelő étrend-kiegészítők kiválasztását is.

A testi egyensúly fenntartása

Az étrend-kiegészítők fogyasztása felbecsülhetetlen értékű támogatásként szolgálhat. A számos elérhető lehetőség miatt azonban nehézkes lehet a megfelelők kiválasztása, melyek igazodnak jóllétünk holisztikus megközelítéséhez. Ennek a választásnak a megkönnyítésére a Nu Skin, a szépség- és wellness iparág globális vezető vállalata létre hozta az ageLOC TRME Body Balance Systemet. Ez egy személyre szabható étrend-kiegészítő család, amelyet úgy alakították ki, hogy segítse az egészséges testsúly elérését és javítsa a test általános jóllétét. A TRME termékek támogatják az emésztést3, a méregtelenítést3 és a fogyást1, miközben csökkenti az ételek utáni sóvárgást5. Ezenkívül segít megelőzni a zsír felhalmozódását a máj által4, és étkezéshelyettesítőként szolgálhat a hatékony testsúlyszabályozáshoz2. Négy étrend-kiegészítőt tartalmaz: InnerNu, MyEdge, MyGoal és RealMe, amelyek mindegyike különböző előnyöket kínál a test egyensúlyának támogatása érdekében. Ezenkívül tartalmazza a TRME M-BAR-okat, melyek kényelmes étkezést helyettesítő szeletek,  és tápláló alternatívaként szolgálhatnak a nap folyamán.

Az ageLOC TRME rendszerben mindenki, férfiak és nők egyaránt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő termékeket. Az összes étrend-kiegészítő napi rutinba való beépítése maximalizálja az általános előnyöket, elősegítve a testi egyensúly holisztikus megközelítését.

Súlykontroll

A TRME MyGoal étrend-kiegészítő hozzájárul a súlycsökkentéshez. Gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, mint például a fogyókúrás előnyeiről ismert glükomannánt, valamint vitaminok keverékét, köztük C-vitamint, B6-vitamint és B12-vitamint, melyekkel ellátja a szervezetet alapvető mikrotápanyagokkal. A glükomannán egy természetes élelmi rost, amelyet az ördögnyelv, más néven konjac gyökeréből vonnak ki. Ez az összetevő vízfelvevő képességéről nevezetes, és régóta hagyományos élelmiszerként használják ázsiai országokban. A TRME MyGoal étrend-kiegészítő egészséges, kiegyensúlyozott szokásokkal, például rendszeres testmozgással vagy tápláló táplálkozással, valamint energiaszegény étrenddel kombinálva segít elérni súlycsökkentési céljait.1

A TRME M-BAR szeletek is segítenek a súlyszabályozásban. Mindegyik tartalmazza a vitaminok és ásványi anyagok táplálkozási referenciaértékének legalább 30%-át, valamint szénhidrátok, fehérjék és zsírok kiegyensúlyozott keverékét is megtalálhatjuk benne, így hatékony étkezéshelyettesítő a fogyás támogatásához vagy a testsúly megtartásához.2

A TRME Body Balance System mind az 5 terméket egyesíti, hogy – támogassa a súlykontroll útján a kívánt testsúly és testi egyensúly elérése érdekében.

Egészséges máj és emésztési komfort

Az emésztési komfortja döntő szerepet játszik az általános jólétben. A stressz, a túlevés, az utazás, valamint az étkezési szokások vagy étkezési rend megváltoztatása negatív hatásokat okozhat ezen a területen. A TRME InnerNu gyömbérkivonat és articsókalevél-kivonat keverékével támogatja az emésztést, így azoknak ajánlott, akik a bélrendszerük működését támogatnák, vagy méregteleníteni akarják szervezetüket.3

A májat sem szabad figyelmen kívül hagyni a test holisztikus megközelítésében. Ez a legnagyobb mirigy az emberi testben. Igazi jelentősége azonban nem méretében, hanem döntő funkcióiban rejlik. A máj központi csomópontként szolgál, és számos folyamatban vesz részt a szervezetben, hozzájárulva annak általános egészségéhez. Ezek közé tartozik a szénhidrátok, fehérjék és lipidek (vagy zsírok) anyagcseréjében való részvétel. A máj szerepe kiterjed az epetermelésre is, ami elengedhetetlen a zsírok emésztéséhez. Ezenkívül a szervezet egészségének őrzőjeként működik, részt vesz az anyagcserében és a káros anyagok eltávolításában, hogy fenntartsa a szervezet jóllétét.

A TRME RealMe étrend-kiegészítőt arra tervezték, hogy megakadályozza a zsír elraktározását és hozzájáruljon a zsírok máj általi lebontásához 3. Három Indiából származó növényi kivonat keverékét tartalmazza: Curcuma Longa kivonat, Moringa Oleifera levél kivonat és curry levél kivonat.

Vége az ételek utáni sóvárgásnak

A Nu Skin segít az egészségtelen nassolás elleni küzdelemben is5. A TRME MyEdge étrend-kiegészítő támogatja az étvágyszabályozást. Szentjánoskenyérfa-port tartalmaz, amely segít csökkenteni az ételek iránti sóvárgást5, függetlenül azok okától. Ezenkívül fehéreperfalevél-kivonatot és krómot is tartalmaz, amelyek elősegítik a megfelelő vércukorszint és a szénhidrát-anyagcsere fenntartását a szervezetben.

Az ageLOC TRME Body Balance System szerves részét képezi a test egyensúlyának eléréséről szóló kézikönyv. Ez az útmutató segítséget nyújt az átgondolt táplálkozási döntések meghozatalában, megkönnyíti a jól összeállított ételek elkészítését, és elősegíti az egészségesebb étkezési rutinok kialakítását. Fontos megjegyezni, hogy a fogyáshoz és az általános jóllét eléréséhez nincs rövid út. A legjobb eredmény érdekében a TRME csomag termékeinek beépítését a napi szokásokba egészséges, egészséges életvitellel kell párosítani, beleértve a rendszeres testmozgást és egy kiegyensúlyozott étrendet.

1 Az ördögnyelv elősegíti a jótékony hatásokat, ha napi 3 grammos mennyiségben, 3, egyenként 1 grammos adagra osztva, 1-2 pohár vízzel, étkezés előtt, valamint alacsony kalóriatartalmú étrenddel együtt fogyasztják.

2 A csökkentett energiatartalmú diéta napi egy étkezésének étkezéshelyettesítővel való helyettesítése hozzájárul a fogyás utáni testsúly megőrzéséhez. A csökkentett energiatartalmú diéta napi két étkezésének étkezéshelyettesítőkkel való helyettesítése hozzájárul a fogyáshoz.

3 Függőben lévő állítás. Köszönhetően a gyömbérkivonatnak (emésztést segítő állítás) és az articsókalevél kivonatának (emésztést és méregtelenítő állítás).

4 Függőben lévő állítás. A kurkumakivonat hozzájárul a zsír felhalmozódásának megelőzéséhez és annak a máj általi eltávolításához.

5 Függőben lévő állítás. A szentjánoskenyérfa-por segít a sóvárgás megfékezésében.

Az ageLOC TRME Body Balance System összes terméke elérhető a www.nuskin.com  weboldalon.

Promóció