Érd el álmaid alakját – a testeddel harmóniában

2024. június 07.
Alig várod, hogy végre berobbanjon a nyár, de úgy érzed, még nem érted el azt az alakot, amire igazán vágysz? Ne aggódj, még éppen időben vagy! Akár a túlsúly, akár a rugalmatlanná vált bőr, vagy a látható cellulit zavar, a NuSkin segítségével formába lendülhetsz. Élvezd gondtalanul és magabiztosan a nyarat – még a strandon is! Fedezd fel az új ageLOC® TRME Body Balance system and ageLOC® WellSpa iO termékeket!

Azt, hogy hogyan érzed magad a bőrödben és mi köszön vissza a tükörből, számos tényező befolyásolja: az életmódod, az étrended, a fizikai aktivitásod és persze a napi bőrápolás. Sajnos nem mindig könnyű időt találni a legjobb étrend összeállítására, a rendszeres edzésre vagy spa-kezelésre. Talán te is olyan egyszerű és átfogó megoldást keresel, amellyel áldozatok és kompromisszumok nélkül érheted el céljaidat?  

Öngondoskodás kívül-belül – a legjobb, amit magadért megtehetsz 

Az egészségedért és testi-lelki egyensúlyodért te magad tehetsz a legtöbbet. Ám ez nem csupán a rendszeres testmozgásról, megfelelő hidratáltságról és egészséges táplálkozásról szól – fontos, hogy gondosan kiválasztott étrend-kiegészítőket használj. Még jobb, ha mindezt minél egyszerűbben, egy körültekintően összeállított, az igényeidhez leginkább alkalmazkodó program segítségével teheted meg. A Nu Skin csoport innovációiért felelős Pharmanex kutatói ebben segítenek, hiszen olyan komplex rendszert alkottak meg, melynek segítségével sokkal jobban érezheted magad a bőrödben! Ismerd meg az ageLOC® TRME Body Balance System termékeit, melyeket könnyedén beilleszthetsz a napi rutinodba.  

Az ageLOC® TRME Body Balance System alkalmazkodik az igényeidhez, teljes mértékben személyre szabható. A TRME Súlykontroll Csomag négy terméket tartalmaz, amelyek mind abban segítenek, hogy a tested egyensúlyba kerüljön. A TRME INNERNu étrend-kiegészítő támogatja az emésztést és a méregtelenítést1, a TRME MyEDGE segít az étvágy szabályozásában2, a TRME MyGOAL lehetővé teszi a testsúlykontrollt3, míg a TRME REALMe étrend-kiegészítő elősegíti a máj egészségét4. A TRME M-Bars étkezéshelyettesítő5 is szerves részét képezi a rendszernek, a szeleteket kényelmesen, akár útközben is elfogyaszthatod, ráadásul minden szelet legalább 30%-át biztosítja az ajánlott napi vitamin- és ásványianyag-bevitelnek, emellett tartalmaz szénhidrátot, fehérjét és rostot. A legjobb eredményt úgy érheted el, ha mindennap szeded a TRME étrend-kiegészítőket. Ez alól csak a MyEDGE kivétel, amelyet alkalmi használatra javaslunk.  

A TRME Súlykontroll csomag kombinálja a fenti 4 terméket, és segíthet a testsúlyod csökkentésében. Így az M-Barokat is hozzáadhatod a testsúlycsökkentő programodhoz a fogyás utáni súlytartáshoz vagy a fogyás támogatásához. 5 

Az ageLOC TRME rendszerben mindenki, férfiak és nők egyaránt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő termékeket. A legjobb eredményeket akkor érheted el, ha az összes étrend-kiegészítőt beilleszted a napi rutinodba, így a tested egy holisztikus rendszer segítségével hozhatod egyensúlyba.  

Búcsút inthetsz a cellulitnak is! 

Kényelmetlenül érzed magad bikiniben a strandon, zavar a bőrödön megjelenő cellulit? Van egy jó hírünk: a megfelelő bőrápolással, a legújabb technológiák segítségével láthatóan simább, feszesebb lehet a bőröd. Az ageLOC® WellSpa iO rendszer otthoni spa élményt nyújt és három fő rutinra épül: a revitalizáló rutinnak köszönhetően a bőröd felfrissül és még magabiztosabbá válhatsz, a helyreállító rutinnal ismét kellemesen érezheted magad a bőrödben, a lazító rutin pedig edzés vagy egy hosszú munkanap után esik igazán jól.  

Az ageLOC® WellSpa iO készülék adaptív kétfázisú pulzáló mikroáramot alkalmaz, amely folyamatosan alkalmazkodik a bőr vezetőképességének változásaihoz minden egyes kezelés során. Az ageLOC® Body Serummal együtt használva, a készülékkel végzett masszázs fokozza a revitalizáló hatást, javítja a bőr általános megjelenését, észrevehetően feszesíti a bőrt, valamint minimalizálja a cellulit megjelenését.  Ráadásul egy IoT eszköz és a Vera applikáció segítségével több gondosan összeállított program közül is választhatsz.  

Ezt a két innovatív rendszert, az ageLOC WellSpa iO revitalizáló rutin programot és a TRME Body Balance-t azért tervezték, hogy segítsen elérned azt az alakot, amire mindig is vágytál.  

Hozd ki a legjobbat magadból!  

Ha szeretnéd a lehető legjobb eredményeket elérni, szedd a TRME étrend-kiegészítőket naponta és használd az ageLOC WellSpa iO-t és az ageLOC Body Serumot együtt minimum hetente háromszor vagy akár naponta. 

Köszöntsd a nyarat magabiztosan, és hozd ki magadból a legtöbbet a Nu Skin ageLOC® TRME Body Balance rendszerének és ageLOC® WellSpa iO segítségével. Gondoskodj magadról kívül-belül, és élvezd a Nu Skin termékek átfogó előnyeit! 

Bővebb információért a TRME és a WellSpa IO termékekről a látogass el a www.nuskin.com weboldalra. 

1 Függőben lévő állítás. Köszönhetően a gyömbérrizóma-kivonatnak (emésztésre vonatkozó állítás) és az articsókalevél-kivonatnak (emésztésre és méregtelenítésre vonatkozó állítás). 

2 Függőben lévő állítás. A szentjánoskenyérfa-por segít csökkenteni az ételek utáni sóvárgás érzését. 

3 Az ördögnyelvnek köszönhetően. A jótékony hatás napi 3 g ördögnyelv bevitelével érhető el, háromszor 1 g-os adagokban, 1-2 pohár vízzel együtt, étkezés előtt és energiaszegény diéta keretében. 

4 Függőben lévő állítás. A zsír elraktározása összefügg a zsír máj általi lebontásával, ami a kurkuma hatóanyagának köszönhető. 

5 A kalóriaszegény étrend napi egy étkezésének M-Bar szelettel való helyettesítése hozzájárul a testsúly megtartásához a fogyás után. Az energiaszegény étrend napi két étkezésének szelettel való helyettesítése hozzájárul a fogyáshoz. 

Promóció