Ezeket a hatóanyagokat válaszd a legjobb bőrápolási rutinhoz!

2024. június 12.
A bőrápolási termékek piacán eligazodni nem egyszerű. A kínálat nagyon széles skálán mozog, és ha még nincs kialakított rutinunk, bizony komoly útvesztőben érezhetjük magunkat, amíg meg nem találjuk a bőrünk számára legmegfelelőbb termékeket. Egy jó bőrápolási rutin kialakításához ezért érdemes először megismerni azokat a hatóanyagokat, amelyek hasznosnak bizonyulhatnak a rutinunk összeállításában és segítségként terméket is ajánlunk mellé!

A rendszeres bőrápolás alapeleme a hidratálás. Hidratálásra mindenkinek szüksége van, bőrtípustól függetlenül. Az egyik leghatékonyabb vízmegkötőként a hialuronsavat tartják számon, amely a bőrünkben természetesen is megtalálható anyag. A hialuronsav (HA) mélyen hidratálja és táplálja a hámréteget, és hatására a bőrünk puhább és frissebb lesz. Az anti-aging bőrápolási rutinnak is nagyon fontos eleme. A hialuronsav megtalálható számos kozmetikai termékben, de elérhető nagy koncentrációjú szérum formájában is. 

Revox Just 5% Hialuronsav szérum

Remek választás lehet a Revox Just 5% Hialuronsav szérum – formulája könnyed és gyorsan beszívódik. Különösen ajánlott száraz bőrre. Ideális a finom vonalak és ráncok kezelésére.

A megfelelő bőrápolási rutin kialakításához hasznos hatóanyag lehet még a C-vitamin is. A C-vitamin talán az egyik legizgalmasabb szépségvitamin. Erős antioxidáns hatásának köszönhetően megszabadíthatja bőrünket a szabad gyököktől, aktívan részt vesz a kollagén termelésében, beépülésében, csökkentheti a ráncokat, halványíthatja a pigmentfoltokat, élettel töltheti meg a bőrünket. Szérum formájában bőrszépítő hatása még hatékonyabb lehet.

A Revox Just 20% C-vitamin szérum méltán nyerte el a Marie Claire Beauty Awards díjat. Magasan koncentrált C-vitamin-tartalma mellett kiegészítették aloe vera és zöldtea-kivonattal, így fokozva a termék antioxidáns jellemzőit. Mindkét kivonat nyugtató és tápláló tulajdonságokkal bír. A szérum ideális lehet a foltos, egyenetlen bőrtónussal rendelkezők számára, illetve az öregedés jeleinek csökkentésére.

A Revox Just 2% C-vitamin krém akkor lehet jó választás, ha az arc és a nyak területére keresünk egy tápláló és hidratáló terméket. A C-vitamin legkeresettebb bőrszépítő hatásaival rendelkezik, így biztosítva az egészséges és ragyogó megjelenést. Antioxidáns és kollagéntermelést elősegítő tulajdonságainak köszönhetően ideális lehet az egyenetlen, fáradt és fakó arcbőrre.

Az anti-aging rutin kialakításához is elengedhetetlen hatóanyag a hialuronsav, hiszen a korábban már említett tulajdonságainak köszönhetően hidratálhatja a bőrünket, csökkentheti az apróbb ráncainkat. A hialuronsav mellett a kollagén is egy olyan bőrben is természetesen előforduló anyag, amely kiváló szépészeti hatást gyakorolhat a bőrünkre. A kollagénről köztudott, hogy növelheti szöveteink rugalmasságát, elősegítheti az apróbb ráncok kisimulását, lassíthatja bőrszöveteink öregedését.

A Revox Just Kollagén aminosavval és hialuronsavval egy olyan krém, amely egyesíti a természetes hidratáló tényezők (kollagén, allantoin, urea, glicerin) előnyeit a hialuronsav hidratáló erejével. Ez az erős nedvességmegkötő komplex segíthet csökkenteni a finom vonalak megjelenését, a puhább, fiatalosabb megjelenésért.

A koffeinről talán kevesen tudják, hogy nemcsak reggeli kávéként fogyasztva áldásos a hatása, hanem a bőrünknek is jó szolgálatot tehet ez a hatóanyag. Erős antioxidáns hatása felveszi a harcot a szabad gyökökkel, így megvédheti bőrünket a káros környezeti hatásoktól, miközben feszesítő hatása egészségesebbé varázsolhatja fáradt arcbőrünket. A koffein összehúzza az ereket, ezáltal ragyogóbbá és feszesebbé teheti a bőrünket.


A Revox Just 5% koffein szérum nagy koncentrációban tartalmaz koffeint, amelyet a zöldtea-kivonattal tettek még különlegesebbé. A zöld tea nyugtatja a bőrt és segít megőrizni a bőr fiatalos megjelenését. Az 5% koffein szérum tökéletes lehet duzzadt szemekre, sötét szem alatti karikákra és fáradt, fakó arcbőrre.

A peptidek olyan hatóanyagok, amelyekről egyre többet hallani a kozmetikumok világában. Anti-aging sztároknak is nevezik őket. A peptidek a fehérjék töredékei – bőrünk alapvető építőkövei. Beindítják a kollagén és az elasztin termelését, nélkülük a bőrünk elveszítené feszességét és rugalmasságát.

A Revox Just 10% Peptid szérum egy több koktélból álló szérum arcra és nyakra. Elsősorban az érett bőrre lehet jó hatással, hiszen a szérum a ráncokat célozza meg, a bőr rugalmasságának és feszességének javítását tűzi ki célul.

A szépségápolási rutin nem lehet teljes bőrmegújító, hámlasztó termékek nélkül. A mandulasav és a szalicilsav két olyan hatóanyag, amelynek köszönhetően bőrünk egyenletesebbé és tónusosabbá válhat. Az elhalt hámsejtek eltávolítására jó választás lehet a mandulasav, amely képes lehet egyensúlyba hozni a bőrünk természetes megújulási folyamatait, hiszen a szaruréteg hámlasztása mellett arra is ösztönzi a bőrünket, hogy új sejteket termeljen.

A Revox Just MANDULASAV + HA hámlasztó szérum a pattanásos bőrre lehet jó hatással, hiszen gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, és egyenletessé teheti a problémás bőrt. Arcon és nyakon is alkalmazható. Használjuk egyenetlen arcbőrre, tág pórusokra, finom vonalakra, ráncokra.

A problémás, pattanásos, zsíros bőrrel élők számára a szalicilsav egy nagyon jól ismert hatóanyag. Köztudott róla, hogy mélytisztító hatását annak köszönheti, hogy képes behatolni a zsíros bőr eltömődött pórusaiba. Az elhalt hámsejtek mellett a felesleges faggyút is eltávolíthatja.


A Revox Just 2% szalicilsav egy hámlasztó megoldás az arcra. A termék béta-hidroxi-sav- (BHA) tartalmát fűzfa kéreg, gaulteira levelek vagy édes nyírfa kéregből nyerték ki. Természetes anyagainak köszönhetően az egyenetlen, pattanásokra hajlamos, problémás bőrre lehet a leghatékonyabb.

A bőrápolási rutinunk kialakításánál fontos, hogy figyeljünk a rutin megfelelő felépítésre is. Tisztítás legyen az első lépés, utána jöhet a hámlasztó, a C-vitaminos, majd a hialuronsavas szérum, legvégül pedig a hidratáló és a fényvédő.

Promóció