Nyár, napfény, csobbanás a balatonfüredi Danubius Hotel Annabellában

2024. június 24.
Balatonfüred mindig jó ötlet, különösen nyáron! A Balaton északi partjának fővárosában, az egész Balaton egyik legnépszerűbb üdülőhelyén ugyanis minden feltétel adott a tökéletes nyaraláshoz.

A vakáció tervezésének origója a szállás kiválasztása, de felesleges is keresgélni, foglaljunk szobát a Danubius Hotel Annabellában, amelynek épülete a hatvanas évek óta éppolyan hangsúlyos része a város látképének, mint a kikötő vagy a Tagore sétány. Az ikonikus balatonfüredi családi szállodát folyamatosan szépítik, a 2024-es nyári szezonra két emeletet újítottak fel, így 133 prémium szoba, illetve -apartman várja a vendégeket.

A teljeskörűen felújított, erkélyes, modern, jól felszerelt, színeiben a balatoni nyarat idéző, letisztult hangulatú prémium szobákban még kényelmesebben pihenhetünk, a komfortérzet növelésének érdekében pedig a parkoló is bővült.

A Hotel Annabellában szabadtéri úszómedencék, szauna, masszázs, fodrászat, manikűr, pedikűr és megannyi lehetőség adott a felfrissülésre, a gyerekeket június közepétől augusztus végéig játszótér és a Bubbles Club várja gyerekanimációval (ügyességi és sportprogramok, játékok), heti háromszor pedig élő zenére táncolhatunk – az idilli nyaraláshoz tehát ki sem kell mozdulnunk a szállodából. Persze ez vétek lenne, hiszen a Hotel Annabella lokációja verhetetlen: az épületből kilépve máris a legendás Tagore sétányon vagyunk, innen karnyújtásnyira található a szálloda saját strandja, amely szavatolja a zavartalan Balaton-parti kikapcsolódást. Itt nem kell attól tartani, hogy nem jut nekünk napozóágy vagy elfoglalják az árnyékos pihenőhelyünket, miközben a koktélunkat iszogatjuk…

Apropó, koktél! A Hotel Annabella itallapja három, kifejezetten a szállodának kifejlesztett signature koktéllal bővült, amelyek helyi alapanyagok hozzáadásával készülnek. A lokális értékek népszerűsítése másutt is megjelenik: annyiféle helyi borból válogathatunk, hogy azok egy teljes itallapot is megtöltenek, de a fürdőszobában található sampon és tusfürdő is magyar gyümölcsökkel készül. A bőséges reggeli kínálatban és a gazdag büfévacsorában pedig a nemzetközi konyha ízei és magyar ételspecialitások is szerepelnek.  

Az aktív pihenés kedvelőinek kerékpárkölcsönzésre és vízi sportok kipróbálására is van lehetőségük, de a szálloda kiváló elhelyezkedése miatt akkor sem fogunk unatkozni, ha csak a környéken sétálgatunk. A friss balatoni levegőt szívva jólesik a céltalan andalgás, főleg, ha közben a 2024-es év fagylaltjának választott, „tökmagsorbet pirosbogyós gyümölcsökkel” fantázianevű kreációt élvezzük, amelyet egy balatonfüredi cukrászda készít. És ha további balatoni családi programokra éhezünk, a foglalásunkat úgy időzítsük, hogy június 10–15. között Könyv Bor Jazz Fesztivál, június 22-től 29-ig Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál!

Promóció