Vigyázz, kész, teszt: öregedésgátló csúcstermék

2024. október 01.
A Nuxe szárazolajai régóta nagy kedvenceink. Természetesen a márka új dobását is ki kellett próbálnunk, és bevetettük a ráncok ellen a NUXE Super Serum [10]-et.
nuxe-superserum

A francia nők után szabadon régóta kedvenceink nekünk is a NUXE szárazolajai. Be kell, hogy valljuk, mióta közelebbi barátságba kerültünk, a NUXE Huile Prodigieuse® olaj állandó helyet kapott a fürdőszobánk polcán. A többfunkciós olaj minden bőrtípusra szuper, testre és hajra is, az illatáért pedig egyszerűen odavagyunk: a narancsvirág, a magnólia és a vanília elegye azonnal elvarázsolt.

A márka iránti rajongásunk miatt még kíváncsibbak voltunk, hogy tesztelhetjük az öregedésgátló bőrápolás csúcstermékét, a NUXE Super Szérum [10]-et, amely valójában 2021-ben került a polcokra, hatását pedig a növényi olajok kivételes ereje és az öregedésgátló bőrápolás szakértelme adja, élvonalbeli technológiával ötvözve.

10 szérum ereje egy üvegcsében?

Vajon mitől olyan különleges ez a szérum? Amellett, hogy aranyló növényi gömböcskéi vizuálisan azonnal megfogtak minket. Szakmai nyelven szólva, a frakcionált növényi olajok 100 %-ban természetes mikrofluidkapszulázással kerülnek a szérumba. Ez az eljárás pedig nemcsak forradalmi, de zöld is, vagyis a termék teljesen szilikonmentes. A hatóanyagok teljesen természetes módon kerülnek a szérumba. De hogy jobban megértsük a technológia lényegét: a növényi olajokat többezer mikrogömböcske formájában kapszulázzák, majd finoman, egyesével a szérum bázisába juttatják természetes hialuronsavval, növényi aranygyöngy formájában. A frakcionálás során kiválogatják azokat a zsírsavakat, amelyek tökéletes összhangban vannak a bőrünkkel, és ezek egyesével kerülnek a mikrogömbökbe (kapszulákba). Ennek köszönhető, hogy a az összetevők tovább hatékonyak maradnak, hiszen az értékes, különleges növényi olajok elszigetelve és védve vannak egészen addig, amíg nem kerülnek a bőrünkre. A szérumban található hialuronsavat biotechnológiával állítják elő, kiegészítve niacinamid bázissal, amely a B3-vitamin egy különleges formája, így gyorsan felszívódik és aktiválja a bőr fiatalságmegőrző mechanizmusát. Ezzel egyidejűleg a mikrogömböcskék a bőrünkkel érintkezve könnyedén felolvadnak, és a legértékesebb zsírsavakat is bejuttatják az arcbőrünkbe, hogy kisimítsák a ráncainkat.

A szuperszérum bérelt helye

Így 40 felett a ránctalanítás elleni védekezés már nem kérdés (persze korábban sem árt már elkezdeni), a NUXE Super Serum [10] hatóanyagai nemcsak a ráncokat simítják ki, de feszesítik és feltöltik az arcbőrt, sokkal ragyogóbb lesz a bőr felülete, a pórusokat is összehúzzák, amellett pedig hidratálnak, táplálnak és megvédik a bőrt a mindennapi káros hatásoktól (légszennyeződés, hőmérséklet-változás). Biztos, hogy bérelt helyet kap a fürdőszobánk polcán a szárazolaj mellett. A benne található hatóanyagok halványítják az arcon, esetleg a szem alatti sötét foltokat is, de ez utóbbi hatékonyságáról szerencsére nem tudunk pontos véleményt formálni sötét foltok hiányában. A szérum könnyű textúrájú, azonnal beszívódik, és selymes érzést hagy maga után a bőrön. Egyébként minden bőrtípusra kiváló és minden korosztálynak erősen ajánljuk. Az illata inkább púderes és természetes, a szárazolajhoz képest kevésbé jellegzetes. De ez legyen a legnagyobb bajunk! Az aranyló üvegcsébe zárt szérumot érdemes kipróbálnunk, ha intenzív bőrfiatalításra vágyunk. 

Promóció