Boggie duplázik Párizsban

2013. október 11.
Természetes bájával, különles vibráló hangjával, érzelemgazdag dalaival Boggie, azaz Csemer Boglárka a szó legszorosabb értelmében Párizs szívébe lopta magát, hiszen holnap, 2013. október 12-én Párizs központjában, a Sunset Sunside Jazz Klubban ad koncertet.

Boggie a Sunset Sunside Jazz Klubbot tavaly már meghódította, idén azonban a Jazz sur Seine fesztivál vendégeként lép színpadra zenekarával, a műfaj legkiválóbb francia és nemzetközi képviselői között egyetlen magyarként.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a 2012-es teltházas koncert után idén lehetőséget kaptam hogy a fesztivál keretein belül, mutassam be új lemezem teljes zenei anyagát, a francia közönségnek. A tavalyi koncert életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, így természetes, hogy most is nagy izgalommal készülünk a szombat estére. Ez a fesztivál kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy a fiatalokhoz közel hozza a jazz világát, így én is játékos, vidám, fiatalos, ugyanakkor a lélek mélységeibe tekintő műsorral készültem, ami nem áll távol tőlem, hiszen a saját dalaim mind ebben a hangulatban készültek.”-mondta Boggie .

Az énekesnő első önálló lemeze 2013 áprilisában jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában, és rögtön az előkelő 4. helyig jutott az eladási listán.

A három nyelven (angol, francia, magyar) íródott album sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két dalát is filmeznének választották. 

A Japánkert egy hazai kisfilm alatt lesz majd hallható, a Sing Lullaby című dalt pedig Vladileu Vierny orosz származású francia rendező választotta Shopping című filmje betétdalának.

A francia koncert műsorát Budapesten 2013. november 20-án a New Orleans-ban láthatja majd a hazai közönség.