Kultuszfilmeket vetítenek a Belmondo koncertjén

2013. október 12. |

Különleges koncertet ad szombat este Czutor Zoli zenekara a budapesti KINO Kávézó mozitermében. Az élőben előadott rockdalok alatt külföldi és magyar kultuszfilmekből vetítenek részleteket, ráadásul még érdekességeket is megtudhatunk például a Hair, A profi, a Boogie Nights vagy éppen a Csapd le, csacsi! című filmekről és alkotóikról.

Kultuszfilmeket vetítenek a Belmondo koncertjén

Szereted a mozit is, és a rockzenét is? Akkor ajánlunk egy rendhagyó audiovizuális élményt szombaton 19.30–tól a budapesti KINO Kávézó mozitermében. A Belmondo zenekar fellépésén filmrészletek egészítik ki az élő koncertélményt: dalaink alatt külföldi és magyar kultuszfilmek jellemző jeleneteit vetítik.
Mi passzol mihez? A Végre itt a várva várt című dalukhoz például a Szelíd motorosokat választották, a Süt rám a nap alatt a Hair, a Libidó dallamaira pedig a Boogie Nights képsorai peregnek majd, de feltűnnek részletek a Trainspotting, a Gettómilliomos, a Roncsfilm, az Egészséges erotika, a Holt Költők Társasága vagy éppen a Pretty Woman című filmekből is.

Mivel a zenekar nevét Jean-Paul Belmondo francia színészlegendától kölcsönözték, természetesen nem maradhat ki a sorból A profi című kultuszfilm sem, amit a stáb ironikusan a Maga amatőr című dalhoz választott ki. A dalok között pedig csupa érdekességet hallhatunk a kultfilmekről és azok készítőiről, vagyis a BelMozi igazi összművészeti est lesz.

Egy kis ízelítő:

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben a kastély

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben

A magány fájdalmáról énekel Kulka János dal

A magány fájdalmáról énekel Kulka János