Hallgasd meg!

2013. december 11.
Knoll Gabi énekesnő, akinek a Társas játék új főcímdalát köszönhetjük, ezúttal csapatával, az Egy Másik Zenekarral rukkolt elő új dallal. Hallgasd meg a Valakinek című nótát!

Az együttes kicsit félretett a tombolós rockos stílust, most megjelenő daluk lassú, romantikus és bensőséges (nem véletlen, hogy A szeretet él című karácsonyi Magneoton albumon kapott helyet).

A fiúk eltették a torzítós gitárokat, átengedve a terepet a vonósoknak és a fúvósoknak, Gabihoz pedig hazánk egyik legérdesebb hangú magyar vándora, a Roy és Ádám trióból ismert Roy csatlakozott a duett erejéig. Knoll Gabi körül mostanában felpörögtek az események, ő adja elő ugyanis az HBO Társas játék című sorozata második évadának főcímdalát, emellett nemrégiben a világhírű Tegan and Sara formáció előtt lépett fel akusztikus szettjével a Dürer Kertben. (Mi is interjúztunk vele!)

Gabi és Roy olyan gyorsan ráéreztek a dal hangulatára, hogy már a próbaénekléskor tökéletes felvételek születtek, így a végleges verzióban is ezek a sávok hallhatóak.

A nem mindennapi nótában az Egy Másik Zenekar szerzeményeiből már jól ismert férfi és nő közötti párharc most még elementárisabb és ösztönösebb szinten bontakozik ki, az énekesek lubickolnak szerepükben, a különös atmoszférát pedig élő szimfonikusok, vonósok és fúvósok fokozzák.

A dalt itt hallgathatjátok meg: