Irie Karnevál a Barba Negrában

2014. február 21.
Két őrült buli várható február 21-én és 22-én a Barba Negra Music Clubban. Pénteken Irie Karnevál néven egy minifesztivál: előbb az Akkezdet Phiai, utánuk az Irie Maffia, majd DJ Vadim lépnek fel. Majd másnap a Firkin mutatja be új lemezét sok-sok vendégművésszel kiegészülve.

Bár a tél nem volt túl kemény, a hip-hop hazai nagyágyúi az Irie Karnevál keretein belül mégis elbúcsúztatják egy farsangi mulatsággal. Este nyolctól DJ Nara melegíti be a közönséget, majd kilenctől fellép az Akkezdet Phiai, akik gyakori vendégek az Irie színpadán, és Livin’ It Easy című közös daluk klipje is egymillió megtekintés fölött jár a videó megosztó csatornán. Fél tizenegytől kezd a házigazda Irie Maffia, a sort pedig éjféltől az angol DJ Vadim zárja.

Másnap hallhatjuk először a Firkin zenekar ötödik lemezének, a Finger In The Pie című albumnak új dalait. A kelta/punk/bulizenekar számos vendéget is színpadra hív szombat este: hallható lesz Szabó Attila (Csík zenekar), Turáni Csongor (M.É.Z.), Bonyár Judit (NeoFolk), Fehér Nóra (Kormorán). A bemelegítést pedig a Colleen vállalta.