Zenés blogbejegyzéseket ír Czutor Zoli

2014. május 19.
Személyes honlapjával és pályafutása első szólódalával állt elő Czutor Zoltán. Bár a Minimál egy szólóalbum előfutára, a Belmondo frontembere továbbra is társaival folytatja a zenélést.

Egyéni utakon jár újabban a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere. Czutor Zoltán a napokban mutatta be személyes honlapját és pályafutása első szólódalát.

„A személyes honlap ötlete egy tapasztalt kommunikációs tanácsadó barátomtól származik, akinek hallgattam a javaslatára, így megszületett a www.czutor.hu. Megpróbálunk 360 fokos képet adni rólam, hiszen az elsődleges cél egyfajta tisztázó szándék a külvilág felé. A honlapon a szakmai életemről, a zene melletti tevékenységeimről és a magánéletemről is lehet olvasni, de természetesen csak annyit, amennyi a nyilvánosságra tartozik. A legizgalmasabb része talán a blog lesz, amelyen megosztom a gondolataimat, véleményemet a világ dolgairól, és beszélgetek azokkal, akik partnerek az értelmes vitákban. Amit eddig a Facebook-on csináltam, azt most a honlapomon folytatom, de továbbra is közzéteszem majd a közösségi oldalon is” – mondta Czutor Zoltán.

A zenész a személyes honlapjával szinte egyszerre mutatta be pályafutása első szólódalát. A Minimál egy őszre-télre tervezett szólólemez első dala, aminek a hangzásvilága kicsit más lesz.

A személyes honlap és a szólódal ellenére továbbra is a Belmondo zenekar jelenti a fő csapásirányt, olyannyira, hogy éppen a Kooperatív című stúdióalbumuk hivatalos, szabadtéri lemezbemutató koncertjére készülnek: a rossz időjárás miatt új időpontban, május 20-án este lesz a Barba Negra Track kisszínpadán. A budapesti Rákóczi-híd budai hídfőjénél nyílt új szórakozóhelyen színpadra lép az együttműködésre épülő lemez néhány vendégművésze is, így ott lesz Szekeres András (Junkies), Kovács Krisztián (Fish!), a Fourtissimo rézfúvós kvartett, Szirtes Edina Mókus hegedűművész-énekesnő, valamint várhatóan a Hősök rappere, Eckü is.