Fesztivál csak neked

2014. július 18.
Idén nyáron a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország „legkiszámíthatóbb fesztiváljának", a Festival 4 You-nak, amelynek már a neve is nagyon beszédes.

Július 18-án és 19-én, a rendezvény két napja alatt legnagyobb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimbytől az Anna and the Barbies-on, a Magna Cum Laudén és Odetton át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy, több mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd a komáromi Monostori Erődben.

Ez az egyébként is különleges helyszín két napra átalakul egy hatalmas zenemaratonná, amely két színpadon kora délutántól színes programokkal szolgál. A Fesztiválkalauz színpadon már kora délután elkezdődik a Hip Hop Maraton, a stílus legkedveltebb képviselőivel, így ott lesz többek között a Hősök, Majka feat. Curtis, Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards is.

De a koncertek mellett a belépőjegyünk fejében rengeteg más programon is részt vehetünk: vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, floorball, íjászat, amerikai foci bemutató és próbajáték, kalandpark, Egészség sziget tanácsadással és mérésekkel, de még a kisvonatot is használhatjuk Komáromtól a Monostori Erődig.

Keresd a Facebookon!