Nagy Csobbanás – családi fesztivál Siófokon

2014. július 19.
Idén is pazar programokkal, élményekkel teszi teljessé a balatoni nyaralást Nagy Csobbanás - immár három helyszínen, Fonyódon, Siófokon és Révfülöpön. Az egész napos, ingyenes fesztiválon a vakációzó családokat várják.

Július 19-én Siófokon lesz a kikötőben a színpadra lép Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda, Kardos-Horváth Janó és a Hahó együttes, az Ocho-Macho, Odett és Heincz Gábor Biga is. A zenehallgatás, táncolás mellett lehet majd kézműveskedni, sportolni, bohóckodni, időjárást jelenteni vagy csúszdázni.

A Nagyon Balaton szervezője, a VOLT Produkció Kft. a tavalyi évben Zánkán indította útjára a Nagy Csobbanás elnevezésű családi programot és olyannyira sikeres volt már első alkalommal, hogy az idén három helyszínen folytatódik. Mindhárom városban színvonalas műsorral, koncertekkel, családi-, sport- és gyerekprogramokkal várják az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat: benézhetnek majd az érdeklődők egy igazi bohóclakásba, zsonglőrködhetnek, kipróbálhatják magukat híradós bemondóként, vagy éppen időjárás jelentőként az MTVA TV- stúdiójában, és részt vehetnek a népszerű MaciPecó programjain. Persze nem hiányozhat a közkedvelt óriás csúszdás ugráló vár, lesznek felfújható vízi játékok, a legkisebbeket pedig a baba játszóház várja.

További információ itt!