Ma indul a Sziget

2014. augusztus 11.
Ott a helyünk, nem vitás. Íme egy kis ízelítő, hogy mi mit nem hagyunk majd ki!

Hétfőn hangolhatunk többek között a Pál Utcai Fiúkkal, a Belmondoval és a FISH-el, kedden jön a Brody Dalle, a Magashegyi Underground és a Walkin Samba, de közben ki ne hagyjuk az este hétkor iduló lufireptetést!

Szerdán, a hivatalos első napon, immár teljesen elkapva a Sziget feelinget, kezdhetünk a kora délutáni Electric Blues Party: Red Birds koncerttel a Blues-ír színpadon, este pedig vár minket a Pop-Rock Nagyszínpad sztárja, a Placebo. Utána lazíthatunk a Vad Fruttikkal a Petőfi rádió – VOLT Fesztivál porondján. Csütörtökön, ha van bennünk kellő erő kora reggel, kezdhetünk egy kis testmozgással a Fidelio-Kultúrzóna Összművészeti színpadnál, ahol thai chi-vel és jógával edzhetjük testünket egészen délig. Aznap nagyon várjuk az Anna and the Barbies-t a Petőfi Rádió – VOLT fesztivál színpadán, akik öt körül csapnak majd a húrok közé. Várhatóan szintén nagy favorit lesz a Pop-Rock Nagyszínpadon Lily Allen, aki este félnyolckor nyúl majd a mikrofon után.

Pénteken a divatra éhes közönség Street Art divatbemutatót nézhet a Design Terminál szervezésében a Campus Hungary Egyetemek Utcájában délután kettőtől, majd jöhet Odett, aki fél négytől vár minket a Petőfi rádió színpadánál. Hattól Ce Lo Green uralja a terepet a Pop-Rock Nagyszínpadnál, majd a Gregory S aka Invoice a Colosseumnál. Szombat este a Sziget Fesztivál örök sztárja, a Prodigy gondoskodik a hangulatról, de előtte nézzünk körbe a Világfaluban, ahol ajánljuk a Gasmac Gilmore-t, majd a Terakaftot. Vasárnap, az utolsó napon még tomboljunk egy jót: jön az Ölveti Blues Band a Blues-ír színpadon, majd az Outcast fél nyolctól a Pop-Rock Nagyszínpadon. Késő este pedig – többek között – La Roux, Calvin Harris és Péterfy Bori & Love Band búcsúztatja velünk a Sziget Fesztivált.

A részletes programokért és a fellépőkért kattints ide!

Fotó: Sziget.hu/Csudai Sándor, Szemerey Bence, Balogh Zoltán