A nőé a főszerep a Palotanegyed Fesztiválon

2014. augusztus 22.
Világzenei koncertek, kiállítások és kézműves vásár várnak a Belvárosban megrendezett ingyenes rendezvényen.

A „Nő” körül forog a Palotanegyed Fesztivál. A Múzeumkertben többek között Szalóki Ági, a Kerekes Band, Szirtes Edina „Mókus” és a MoNaMo, a Nikola Parov Quartet és Herczku Ágnes és a Besh o droM adnak koncertet; a Muzikum Klubban pedig Sebestyén Mártát hallhatjuk. A Szabó Ervin téren rendezett vásáron kézműves édességek, illatszerek és ékszerek szigete vár augusztus 22. és 24. között.

„A Nő” örök téma, így a három hónapos Palotanegyed Fesztivál tematikájából se maradhatott ki a szebbik nem dicsérete, ünnepe, ami  zenével, divattal, ízekkel és illatokkal kényezteti a hölgyeket Józsefváros legnagyobb összművészeti rendezvénye.

A Múzeumkert PORT.hu nagyszínpadán olyan dívák sorakoznak fel, mint Szalóki Ági, a rendezvény házigazdája; Herczku Ágnes vagy Szirtes Edina „Mókus” ének és hegedűművész.

A Palotanegyed Fesztivál „A Nő” című hétvégéjén az összes program ingyenesen látogatható!

Programok:

Pénteken 20 órakor a Múzeumkertben a Besh o droM kezd a Port.hu nagyszínpadon.
Szombaton 15 órakor a Vándor Vokál, 16.30-tól a  Radzsasztán titkai címmel Anwar Khan radzsasztáni együttese és Ábrahám Judit énekelnek, 19..30-tól Szalóki Ági, majd a Kerekes Band lép fel. Ugyanezen a napon a Muzikum Klubban 18 órától Sebestyén Márta és Andrejszki Judit régizene koncertet ad, majd 17 órától Somogyi Ferenc szobrászművész „Bűbájoló lenge lányok” című kiállításának megnyitóját tartják.

Vasárnap a Múzeumkertben 15 órától Korpás Éva ad koncertet, 16.30-tól a Haninah – Ethno Music Project, 18.30-tól Szirtes Edina „Mókus”, 20 órától pedig Nikolav Parov Quartet és Herczku Ágnes.

MIndeközben a Szabó Ervin téren megnyílik a sör és gasztrozene sétány utcazene pódiummal,  kézműves és gasztronómiai vásárral, ékszerkészítő műhellyel és interaktív gyerekprogramokkal.