Falusi Mariann lesz a Voca People vendége

2014. október 29.
Ismét Magyarországra érkezik a világhírű Voca People. November 2-án Budapesten, a Kongresszusi Központban, november 4-én pedig a pécsi Kodály Központban látható majd az izraeli szuper-produkció ezúttal végre hazai vendéggel, Falusi Mariannal közös koncertje.

„A Voca People tagjai barátságos űrlények a Voca bolygóról, valahonnan a Nap mögül… ahol minden kommunikáció a zenén és az énekes benyomásokon alapul” – olvasható az együttes honlapján.

A Voca People produkciója az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, a beatbox elemeivel. A zenekar kizárólag az énekhang segítségével kelti életre a dalokat, különleges hangszerelésben az éneklés segítségével hozza akár a gitár, a dob vagy a trombita hangját, egy egész zenekar hangzását keltve. A csapat a barokkon és a klasszikus dalokon át a Titanic betétdalán és az ABBA slágereken keresztül Michael Jacksonig szinte mindenből válogat egy kicsit. Különleges zenei élmény!

A kizárólag énekesekből álló együttest 3 hölgy és 5 férfi alkotja, és hangtartományuk mindkét nemben lefedi a klasszikus vokalitást. A szoprán, mezzo, alt, tenor, bariton, basszus énekeseket két hangszerhatást utánzó „szájdobos” egészíti ki.

A Voca People zeneileg igen hatásosan összeállított és előadott produkcióját azonban a látvány és a színházi attrakció teszi igazán színessé és elevenné. Az együttes ugyanis Voca bolygó fehérbe öltözött űrlényeiként – nemegyszer a közönség egyes tagjait is bevonva – tánccal és sajátos mozgással játsszák el és varázsolják elénk a jól ismert dallamokat, nemegyszer meghökkentően komikus hatást keltve a közönségben.

Az utóbbi években az előadásuk óriási sikert ért el rövid időn belül. Közel 30 millió látogató fedezte fel őket a YouTube videó-megosztón, és Nyugat-Európa és Észak- és Dél-Amerika, Ázsia szerte telt házak előtt óriási sikerrel turnéznak.

Előadások:
2014. 11.02. Budapest, Kongresszusi Központ, 2 előadás (15h, 19h)
2014. 11.04. Pécs, Kodály Központ (19h)

Bővebb információ itt!